Annonce
Viborg FF

Træt og ærgerlig kantspiller: Vi skal kunne spille godt i en hel kamp

Christian Sivebæk ærgrede sig meget over pointtabet mod Helsingør. Foto: Morten Dueholm
Christian Sivebæk var skuffet over den forskel, der var på Viborg FF's første og anden halvleg mod FC Helsingør.

Viborg: Det kan godt være, at Viborg FF stadig ligger nummer et i 1. division, men Christian Sivebæks tunge skridt og bøjede hoved fortalte historien om en mand, som var storskuffet efter uafgjort 1-1 mod bundholdet FC Helsingør.

- Det var træls at smide den her. Nogle gange er det fint nok ikke at spille helt perfekt, men så skal vi bare have de tre point med os alligevel. Det vi viste i første halvleg var rigtig godt, men vi skal kunne spille godt i en hel kamp, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at blive ved med at være helt oppe i toppen, hvor vi gerne vil være. Kontrasten mellem første og anden halvleg var lige stor nok i dag, sagde Christian Sivebæk.

Christian Sivebæk havde flere gode aktioner på højrekanten før pausen, og det lå slet ikke i kortene, at Viborg FF's spil skulle falde fra hinanden i de sidste 45 minutter.

- I pausen snakkede vi om, at vi skulle ud og lukke kampen, men man kan jo ikke altid selv bestemme, hvordan en kamp skal forløbe. De fik hurtigt lagt et tryk på os, og vi manglede den sidste energi, sagde Christian Sivebæk, som ikke havde det store overskud i slutningen af anden halvleg.

- Jeg var træt i den sidste del af kampen, men banen var også tung, og den rev lidt i benene. Vi manglede det eksplosive spil, som vi havde i første halvleg, men det skal ikke være nogen undskyldning for, at vi ikke fik de tre point, sagde Christian Sivebæk, som trods alt glædede sig over, at Viborg FF fik vist et højt topniveau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce