Annonce
Viborg

Traditionsrig julestue midt i maskinparken

Carsten C. Sørensen glædede sig over det store rykind til åbent hus hos Sørensen og Lynggaard. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Hos Sørensen og Lynggaard er der en mangeårig tradition får åbent hus op til jul.
Annonce

Viborg: Der var stort rykind allerede fra starten, da Sørensen og Lynggaard fredag holdt sit traditionelle åbent hus-arrangement på Fanøvej, hvor der i dagens anledning var åbent helt frem til klokken 22.

Det åbne hus er en mangeårig tradition, som både ejer Carsten C. Sørensen, de ansatte og de mange faste kunder ser frem til.

- Vi vil selvfølgelig gerne vise en masse af vores nye maskiner frem til kunderne, men det her er også en anledning til at slå fast, at alle - også private - er velkomne i butikken, og at man altså ikke behøver at have en virksomhed for at handle her, sagde Carsten C. Sørensen, der var ret overrasket over, at der allerede en halv time inde i det åbne hus - lige over middag - var masser af mennesker i virksomheden.

- Det plejer først at kulminere hen på aftenen, men det er de dejligt, at vi nærmest har fuldt hus her fra starten, sagde Carsten C. Sørensen, da folkebladet lagde vejen forbi.

Man kunne selvfølgelig også få sig en nissehue.
Annonce

Lang tradition

Carsten C. Sørensen kan ikke huske nøjagtig, hvornår traditionen med åbent hus begyndte.

- Sådan har det været altid. Det er vel det nærmeste, jeg kan komme det. En gang var det hvert år, men de sidste 10 år har det været hvert andet år, sagde han, mens han hilste til højre og venstre på en tur gennem udstillingen af maskiner - fra store traktorer, over skovredskaber til små haveklippere.

Sørensen og Lynggaard er nemlig i den grad lagt an på at have maskiner til såvel landmænd, skovfolk som private haveejere.

- De private kunder - også helt nye - ser vi heldigvis mange af en dag som denne, og så er det også blevet en tradition, at rigtig mange af vores faste kunder mødes til denne dag og får en snak, en fadøl og en pølse. Det er en fin tradition, som vi vil holde fast i, sagde Carsten C. Sørensen.

Julestue mellem store traktorer.
Der var rig lejlighed til at få sig en snak.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce