Annonce
112

Trampoliner og laservåben: Legeland Viborg har fået flere gæster

Kenneth Lovén og Legeland Viborg har fået langt flere gæster, efter trampolinparken blev anlagt. Foto: Morten Dueholm
Siden trampolinparken kom til hos Legeland Viborg, er besøgstallet steget markant. Næste satsning hedder "Laserwar".

Viborg: Tilbage i 2018 anlagde Legeland Viborg en ny trampolinpark og her, lidt over to år efter, må det konstateres, at det har været en stor succes.

- Før i tiden faldt børnene fra, når de blev 10-12 år gamle, da de synes, at legelandet var for barnligt. Trampolinparken har fået teenagerne til at komme, og når de så er her, så bruger de alligevel også legelandet og spillemaskinerne, siger centerleder Kenneth Lovén.

Den større målgruppe har resulteret i, at hvor man før havde omkring 20.000-25.000 gæster på et år, så er tallet nærmere omkring 30.000-35.000 nu.

Annonce
Folk i alle aldre nyder godt af trampolinparken, som er et stort hit. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ændrede koncept

Da trampolinparken kom til, forsøgte legelandet at gøre ligesom andre trampolinparker, hvor gæsterne køber en times adgang. Kenneth Lovén erfarede dog hurtigt, at det ikke var vejen frem.

- Vi brugte for meget tid på at kontrollere, hvor længe børnene havde været derinde, og samtidig forstod børnene ikke, hvorfor de kun måtte være der en time, når trampolinparken alligevel ligger nede i legelandet, siger centerlederen.

Derfor blev det besluttet, at man kunne få trampolinparken med på en heldagsbillet for en 20'er mere, hvilket er blevet taget utrolig godt imod af legelandets gæster.

- Og så bibeholder vi stadig et prisniveau, som ligger en del under de andre steder, siger Kenneth Lovén.

Laservåben bliver det næste

I løbet af foråret vil legelandet kunne tilbyde endnu en aktivitet i form af "Laserwar", som ifølge Kenneth Lovén er den nyeste form for laserpistolspil.

- Vi ville egentlig have nye lokaler til det, men det blev for dyrt, så planen er, at vi spiller det inde i legelandet, når legelandet er lukket. Så kan man booke tid, og så render man rundt i legelandet og skyder hinanden, siger Kenneth Lovén.

Da de nye våben minder utrolig meget om rigtige våben, så håber Kenneth Lovén, at det kan tiltrække de unge, som normalt bruger meget tid på Counter-Strike og lignende computerspil.

Legelandet har haft ekstra åbent i denne uge, grundet vinterferien i Nordjylland. Det har dog ikke givet helt lige så mange gæster som i uge 7, hvor der var omkring 2500 igennem.

Legeland Viborg har ekstra åbent i uge 8, da nordjyderne har vinterferie i denne uge. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen sigtet for corona-kriminalitet i Viborg: - Det er den adfærd og fornuft, der skal bringe os i mål

Annonce