Annonce
Viborg

Transportfirma vil holde det lokale erhvervsliv godt kørende

Anders Brink glæder sig over, at Brink Transport nu har fået en terminal i Viborg. Privatfoto
Brink Transport åbner en terminal i Viborg og tilbyder fragtservice til det lokale erhvervsliv.

Viborg: Tid er penge, og når Brink Transport kører forsendelser ud til hele Danmark skal leveringen ske hurtigst muligt.

Firmaet, som har base i Rødding i Sønderjylland, har netop åbnet en terminal på Jegindøvej i Viborg, og fra den 1. juni tilbydes fragtservice med dag-til-dag-leveringen med udgangspunktet i Viborg.

Dirketør og medejer i Brink Transport, Anders Brink, forklarer, at samme-dag-leveringen kommer kunder tæt på Viborg særligt til gode, da de kan booke en kørsel helt til middag – og have deres forsendelse ude ved modtageren samme eftermiddag, fordi lastbilerne fremover kører ud på turene fra Jegindøvej.

- Det bliver et enormt løft for det lokale erhvervsliv, siger Anders Brink og fortsætter:

- Vi vil fremover også tilbyde at bringe forsendelserne ud som samme-dag-levering i Midt- og Vestjylland samt dele af Nordjylland. Det vil sige, at vi henter pakken om formiddagen og leverer den samme eftermiddag hos modtageren. På samme måde kan vi hente en forsendelse hos en virksomhed om eftermiddagen, og så har modtageren den næste formiddag, siger direktøren, der også kan fortælle, at priserne for en levering starter ved 72 kroner.

Annonce

Stor erfaring

Samtidig med åbningen af terminalen i Viborg er der ansat nye folk og vognmænd, lige som der er indgået aftaler med selvstændige, lokale vognmænd. Som daglig leder har Brink Transport ansat Per Nielsen, der selv har arbejdet som vognmand i mange år og derfor har et solidt indblik i branchen.

- Af uklare grunde går mange fragtfirmaer uden om hele det hjørne af Danmark, der udgør Vestkysten. Med en placering i Viborg, er vi tæt på alle områder rundt om os, da vi er centralt placeret, og vi vil også gerne bruge krudt på Vestkysten, siger Anders Brink.

Han fortæller, at det nye område med samme-dag-levering dækker fra Skjern til Aalborg og fra Skanderborg til Mors.

Brink Transport har 11 års erfaring med samme-dag-levering i Syd- og Sønderjylland, og firmaet har eksisteret siden 2004. Det er startet af Anders og Helle Brink, der begge er medejere i dag, hvor ejerkredsen dog er udvidet.

- Vi har virkelig ramt et behov. Fra dag ét har det væltet ind med kunder, og vi får i øjeblikket mellem fem og ti nye kunder dagligt. Vi er glade for at være kommet til Viborg, hvor vi indtil nu har fået en flot modtagelse af de erhvervsdrivende, siger Helle Brink.

Ud over samme-dag-levering og dag-til-dag levering tilbyder Brink Transport også natdistribution i hele Danmark. Ud over Anders og Helle Brink er Finn Pilgaard og New Owners, et investeringsselskab fra Aalborg, også med i ejerkredsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Margrethe sejler igen

Annonce