Annonce
Sport

Travl lørdag: Tre forskellige positioner, et mål og et oplæg

Emil Scheel kom vidt omkring på banen lørdag eftermiddag. Foto: Viborg FF

Emil Scheel nåede en del i løbet af lørdagen, hvor han blev testet som et alternativ i Viborg FF's centrale forsvar.

Hamborg: Emil Scheel nåede vidt omkring i løbet af 90 minutters fodbold på HSV Campus i Hamborg.

Han begyndte kampen som central forsvarsspiller ved siden af Nikko Boxall. Han fik et kvarters tid på den centrale midtbane, hvorfra han scorede VFF's første mål - og så sluttede han kampen som højre kant, hvorfra han lagde op til Morten Becks reducering til 6-2.

- Jeg synes, det er svært at bedømme min egen indsats som forsvarsspiller, da det var et kollektivt kollaps i første halvleg, hvor vi havde det svært. Men det er da lidt mærkeligt at blive kastet rundt på den måde, sagde Emil Scheel, som dog prøver at se positivt på det.

- De løb, som jeg ledte efter, da jeg spillede i forsvaret, prøvede jeg at lave, da jeg kom længere frem på banen. På den måde kunne jeg gøre det lidt lettere for folk nede bagved. Det er en god læring at prøve forskellige pladser, sagde Emil Scheel.

Annonce

En test

Årsagen til, at Emil Scheel skulle spille på den uvante plads i det centrale forsvar, er, at VFF er presset på netop den position. Det er uvist, hvornår Jacob Dehn igen er spilleklar, og netop nu sidder Jakob Bonde også ude med en skade.

Nikolaj Leth er ved at være tilbage efter en skade tidligt i opstartsfasen, men det er nødvendigt med flere alternativer, og sådan et har Steffen Højer og Ralf Pedersen fundet i Emil Scheel.

Og selv om defensiven så rigtig skidt ud i første halvleg mod HSV, så skal hele skylden, ifølge cheftræner Steffen Højer, ikke hældes ud over Emil Scheel alene.

- Det så rigtig skidt ud forsvarsmæssigt, og der er meget at arbejde med. Det var alt for uklart, hvad der blev leveret. Det var spillerne enkeltvis i stedet for et hold, som ellers har været vores styrke tidligere.

- Kritikken må på ingen måde gå på Emil Scheel alene, for jeg synes faktisk, at han var en af dem, som gjorde det fint. Vi har fundet ud af, at han kan være et alternativ i forsvaret. Han har spillet en rigtig god kamp, og så har han været en del af en kamp, som var mindre god, sagde Steffen Højer, som kunne glæde sig over, at Nikolaj Leth så glimrende ud i den centrale forsvar efter pausen, hvor Emil Scheel også var en fremtrædende spiller længere fremme på banen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Annonce