Annonce
Alarm 112

Travl weekend for politiet i Bjerringbro: Unge-ballade, en gaderæs-fuser og fire sigtelser til 17-årig knallertkører

Politiet havde rig lejlighed til at komme forbi Bjerringbro i løbet af weekenden. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

Bjerringbro: Det er efterhånden længe siden, at Bjerringbro havde sin egen landbetjent, men i løbet af den netop forgangne weekend fik betjentene fra lokalpolitiet i Viborg masser af muligheder for at komme ud at se kommunens næststørste by an.

Fredag aften klokken 23.44 anmeldte en borger, at der drønede fire unge mænd rundt på Skibelundvej på Sønderbro. De larmede, kørte stærkt og havde blandt andet væltet en skraldespand.

Efter kort tid fandt politiet frem til de fire drenge - en 14-årig fra Viborg, en 15-årig fra Rødkærsbro, en 16-årig fra Karup og en 17-årig fra Rødkærsbro. Betjentene fik en snak med de unge og deres forældre om god opførsel.

Allerede lørdag aften var den igen gal i Bjerringbro.

En borger havde denne gang anmeldt noget gaderæs på Hedemølle Erhvervsvej i den nordlige del af byen. Da politiet kom til stedet, holdt fire-fem biler stille og roligt, og der var tilsyneladende ikke noget, der tydede på, at de kørte ræs.

Det var dog ikke forgæves, at politiet kom til byen ved Gudenåen lørdag aften. Klokken 23.20 standsede politiet nemlig en 17-årig mand, som kørte på knallert i Brogade.

Manden, som kørte med en passager bagpå, ville i første omgang ikke standse, da politiet bad ham om det. Da han endelig stoppede, viste en alkometertest, at han var påvirket af spiritus. Derudover havde han intet kørekort til den tohjulede. Det endte med i alt fire sigtelser til den unge mand fra Bjerringbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce