Annonce
Rundt om Viborg

Travlhed i rideklub: Ny stald klar til foråret

Vasehus Rideklub holdt et vellykket juleshow med opvisninger og uddelinger af præmier til championatvindere. Privatfoto
Der er travlhed på Vasehus Rideklub, så man er i gang med at bygge en ny stald med plads til 44 heste.
Annonce

Lindum/Klejtrup: Vasehus Rideklub, der ligger ved Lindum Skov cirka midtvejs mellem Lindum og Klejtrup, har rigtig mange aktiviteter i gang. Derfor er Vasehus Ridecenter i gang med at bygge en ny stald med plads til 44 heste. Stalden, der ventes færdig til foråret, giver moderne faciliteter til ridecentrets "pensionærer", fortæller ejer og daglig leder af Vasehus Ridecenter Elisabeth Jensen.

- Det er et meget spændende projekt, som resulterer i en moderne stald med opdaterede faciliteter til vores pensionærer. Stalden bliver delt op i fire afsnit, og i midten af stalden bliver der et fælles område med opsadling og sadelrum. Alle bokse får vindue ud til det fri, så hesten kan få al den friske luft, den har behov for, siger hun.

I rideklubben, der blev oprettet i 2005, lægger man vægt på, at der er plads til alle. Ud over de almindelige ridehold tilbyder klubben også "lux-hold" med kun fire elever, voksenhold og springhold. Der står også handicapridning og ridefysioterapi på programmet.

I weekenden holdt man det årlige juleshow for rytterne, og det blev en fantastisk dag med mange opvisninger, fortæller klubben. Programmet bød blandt andet på luciaoptog, uddeling af præmier til championatvindere, en lille kvadrilleopvisning, masser af nisser, Europas mindste kårede hoppe på 66 centimeter sammen med verdens højeste hesterace på 190 centimeter, springkvadrille med 3'er ponyer, kæmpekvadrille med 16 ryttere, dans om juletræet og naturligvis julemanden i kane med godteposer.

Alle ryttere lavede flotte opvisninger, og der var fyldt med juleglade mennesker.

Der var masser af nisser med i opvisningerne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce