Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til, hvordan du vedligeholder din mobil i hverdagen

Dette indhold er sponsoreret

De fleste, både børn, unge og voksne har en mobil. Det er en metode til altid at være i forbindelse med omverdenen, og der er mange forskellige typer på markedet af iPhone eller samsung. Disse er dog ikke billige, og det er derfor en god ide, at du sætter dig ind i, hvordan du bedst vedligeholder din mobil, så du er sikker på, at den kan holde mange år ud i fremtiden.

Fjern alt væske omkring mobilen

Vil du gerne passe godt på din mobil, så er det vigtigt, at du fjerne alt væske omkring den. Dette betyder, at når du lægger den i din taske, at du så ikke lægger den ved siden af din vandflaske. Det betyder også, at du burde lade den ligge på værelset, når du går i bad, da fugten fra rummet ikke er godt for din mobil. Det er også en god ide at lade mobil blive liggende i tasken, når du finder vejen til stranden, da der er risiko for, at den bliver våd i havet. Mobiler, som ikke er specialdesignet til formålet, kan ikke tåle vand, og det er derfor vigtigt, at du så vidt muligt undgår væske i nærheden af den.

Fjern alle kabler og ledninger Når du skal lægge din mobil i tasken, når du skal på farten, så er det vigtigt, at du fjerner alle former for ledninger eller kabler, som du har tilsluttet, da disse kan knække og blive ødelagt under transporten ellers. Her er det specielt en god ide, hvis du lader mobilen ligge for sig selv, så du er sikker på, at den heller ikke bliver ridset under transport. Vi du gerne undgå dette, så kan du altid investere i et cover til din mobil, som kan beskytte den mod eventuelle stød og ridser.

Rens din skærm Når du skal vedligeholde din skærm, så er det vigtigt, at du renser den med en lille mikrofiberklud og en anelse rensevæske. Du kan også få renseservietter til din mobil, som kan rense den for bakterier og andet fedt og snavs. Dette gør, at din mobil altid er ren og pæn, og at der ikke sidder eventuelle bakterier herpå, som kan være farlige for dig og dit helbred. Det er altså vigtigt, at du sætter en anelse tid af til at rense din mobil enten hver anden eller hver tredje dag.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.