Annonce
Navne

Tre jubilæer og nyt hus: Meget at fejre hos Bent og kollegerne

Bent Grøn har meget at fejre med sit firma El-kontakten lige i tiden. Blandt andet jubilæer på stribe og det nye firmadomicil i Skals. Foto: Dorte Søgård Schou.

Skals: Der er meget at fejre i øjeblikket for Bent Grøn og hans firma El-Kontakten A/S.

Ikke alene er virksomheden flyttet i nye lokaler i Industriparken i Skals, men dette efterår er også tiden, hvor tre betroede medarbejdere kan fejre jubilæum i det gamle firma.

Firmaet, der oprindelig hed Nr. Rind Elforretning, begyndte helt tilbage i 1928, men Bent Grøn, der er uddannet elinstallatør, overtog firmaet i 1976 efter sin mester. Det var faktisk på hans fødselsdag - nærmere bestemt den 16. september.

De første mange år havde firmaet til huse i Nr. Rind, men senere blev det Skals, der blev firmaets base. Først i lokalerne, der nu huser en genbrugsbutik, og senest på adressen Industriparken 15.

På de 900 kvadratmeter råder firmaet nu over hvidevareudstilling, lager og værksted på samme adresse.

Annonce
Hugo Skov har været ansat i El-Kontakten i 42 år. Privatfoto.

Tre gange jubilæum

Tre medarbejdere har fulgt Bent Grøn i efterhånden mange år.

Det drejer sig om elektriker Hugo Skov, som Bent Grøn "lånte" i 14 dage fra et andet firma tilbage i 1977. Det endte med, at Hugo Skov blev der, og således kunne han forleden fejre 42 år i firmaet. Næsten lige så længe har elektriker Anders Norup haft sin gang i firmaet - han blev ansat den 1. august 1979 og har således haft 40 års jubilæum.

På kontoret kan Anette Dybdal ligeledes fejre 20 års jubilæum - hun blev ansat den 1. september 1999.

El-Kontakten tæller i dag otte ansatte, og heraf er der altid en lærling eller to. Faktisk kunne Bent Grøn godt bruge lidt flere hænder, da tiderne gør, at firmaet har utrolig travlt lige nu.

Selv er Bent Grøn netop fyldt 69 år, og således er han begyndt at se sig om efter mere fritid og en roligere hverdag, end den en mand med eget firma har. Men det er ikke bare sådan lige:

- Jo, jeg leder faktisk efter en, der vil overtage og har gjort det længe. Men det skal altså være den rigtige. Vi har nogle fantastisk gode kunder, der skal passes dag og nat, og det kræver, at det er én, der har lyst til det, fortæller indehaveren.

Anders Norup har været ansat i El-Kontakten i 40 år.
Anette Dybdal har været ansat i El-Kontakten i 20 år.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

112 For abonnenter

52-årig fængslet efter blodigt overfald: 'Jeg var så gal, at jeg ikke kunne mærke smerte'

112

Betinget fængsel til 31-årig hash-pusher

Annonce