x
Annonce
Viborg

Tre lokale aktører går sammen om pop up-restaurant

Jakob Brønd fra Gastro Catering skal styre køkkenet i pop up-restauranten. Arkivfoto: Morten Dueholm
I starten af april slår Hotel Egeskoven dørene op til to aftener med mad og vin i absolut topklasse.

Viborg: Det er med store ambitioner på det kulinariske område, når tre lokale aktører i starten af april åbner en såkaldt pop up-restaurant i to dage.

- Målet er da, at vi skal lave Viborgs bedste restaurant de to dage, og så vil vi i fællesskab gerne præsentere, hvad vi kan, når vi holder fuldt fokus, siger Jakob Brønd, der til dagligt slår sine folder i firmaet Gastro Catering, som han åbnede for knap halvandet år siden.

Her handler dagligdagen primært om firmafrokoster og catering til diverse selskaber, men den ambitiøse kok har helt klart drømme om at udvide repertoiret og så at sige steppe et trin op.

Det skal foreløbig prøves af i samarbejde med Hotel Egeskoven i Hald Ege og den lokale vinimportør Chateau Holm, som er de to andre aktører bag pop up-restauranten, der åbner dørene 3. og 4. april for omkring 30 gæster begge dage.

- Der kunne sagtens være flere i hotellets lokaler, men det her handler om at give folk den ypperste kulinariske oplevelse, så vi har altså valgt at sætte en grænse ved de 30, siger Jakob Brønd, der ligesom sine to samarbejdspartnere er indstillet på, at pop up-restauranten ikke giver mange penge i kassen.

Annonce

Det her handler om at give folk den ypperste kulinariske oplevelse, så vi har altså valgt at sætte en grænse ved de 30.

Jakob Brønd, køkkenchef

Gourmet til kostpris

Med en pris på 750 kroner for snacks, fem retters menu, vinmenu samt kaffe med sødt er der da også tale om et særdeles godt tilbud til de heldige, der er på plads på Hotel Egeskoven de to dage.

- Ja, det er helt sikkert et godt tilbud, men det er også en rigtig fin mulighed for os for at få en legeplads, hvor vi kan præsentere os selv, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle være med, siger indehaveren af Chateau Holm, Rikke Holm.

Hun importerer udvalgte kvalitetsvine fra Europa, og hun ser frem til at finde de helt rigtige til den menu, Jakob Brønd vil diske op med, og det bliver for øvrigt ikke første gang, hun skal det.

- Vi har tidligere arbejdet sammen, og jeg ved, at det er mad af høj klasse, så det er to aftener, jeg ser frem til, siger Rikke Holm.

Hun håber, at pop up-restauranten bliver så stor en succes, at den vil kunne gentages med jævne mellemrum.

- Så kan det godt være, at det ikke skal være helt til de foræringspriser, men det skal i givet fald stadig være til en pris, så folk oplever, at de får mere, end de egentlig kunne forvente, siger Rikke Holm.

Fantastiske rammer

På Hotel Egeskoven glæder indehaver Pia Kjærsgaard sig allerede til at kunne byde indenfor i de smukke lokaler, hvor der til dagligt kun serveres morgenmad og en gang imellem søndagskaffe med kagebord.

- Vi har jo nogle fantastisk rammer, så vi ser frem til de her to aftener med høje forventninger. Vi har smagt Jakobs mad, og når der så samtidig kommer udsøgt vin til, så kan det ikke blive andet end godt, siger Pia Kjærsgaard, der absolut ikke vil afvise, at pop up-restauranten kan blive en tilbagevendende begivenhed.

- Nu ser vi frem til at prøve det af, og så må vi jo se, hvad det udvikler sig til, siger Pia Kjærsgaard.

Det er muligt at reservere bord til en af de to aftener på Hotel Egeskoven på gastro-catering.dk fra på søndag klokken 12.

Hotel Egeskoven danner den smukke ramme.
Rikke Holm leverer udsøgte vine til middagen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce