Annonce
Håndbold

Tre nederlag på stribe: Stoholm/Viborg taber igen

Stoholm/Viborg har tabt tre kampe i træk. Arkivfoto: Morten Pedersen
Stoholm/Viborg Håndbolds 2. divisionsherrer kæmper med tingene i øjeblikket. Søndag eftermiddag tabte de med syv mål til Aars HK.
Annonce

Aars: Efter en glimrende start på 2. division er tingene begyndt at gå skævt i Stoholm/Viborg Håndbold. Den i forvejen smalle trup er hårdt plaget af skader, hvilket har medført et utal af udskiftninger på holdkortet fra kamp til kamp.

Søndagens dyst mod Aars HK, som er et af rækkens tophold, var ingen undtagelse. Et fuldstændigt uprøvet midterforsvar skulle stå distancen, og selvom indstillingen var, hvor den skulle være, rakte det ikke til point. Aars vandt med 28-21, og tilføjede dermed Stoholm/Viborg sit tredje nederlag på stribe.

Efter 12 minutters spil var Stoholm/Viborg nede med seks mål, og selvom de fik kæmpet sig tilbage, og havde minimeret Aars' forspring til bare to mål ved pausen, måtte de alligevel strække gevær tidligt i 2. halvleg, hvor forspringet voksede på ny.

- Jeg synes faktisk, at vores indstilling var god i dag. Den kan jeg ikke sætte en finger på, og det gør mig fortrøstningsfuld i forhold til, at det går den rigtige vej. Tre nederlag i træk sætter selvfølgelig sine spor, men det er sådan, det er, sagde Stoholm/Viborg-træner, Allan Kjær, efter kampen.

Allerede tirsdag skal de hvidklædte i aktion igen, når bundholdet fra Tvis kigger forbi Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

At de få tilgængelige spillere blot har to døgn at restituere i, er ikke optimalt. Det er dog 2019's sidste kamp, og den bliver imødeset med håbet om, at spillerne vil give sig selv en tidlig julegave i form af en sejr.

- Det er en kæmpe udfordring, at vi ikke får ro til de spillere, der spiller meget. Men vi har givet håndslag på, at vi skal have den samme indstilling som i dag (søndag red.). Så skal tingene nok komme. Det vil være rigtig rart med en sejr inden julepausen, slog Allan Kjær fast.

Stoholm/Viborg ligger efter 10 kampe placeret på en sjetteplads. Der er fem point op til playoff-pladsen.

Aars HK - Stoholm/Viborg Håndbold 28-21 (12-10)

Håndbold, 2. division, herrer

Mål for Stoholm/Viborg: Per Bang Ryberg 8, Johnny Landberg 5, Mikkel Grønbech Hansen 4, Nicola Tesic 1, Mads Øxbøll Jensen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Demokrati er åben samtale

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Sport For abonnenter

Lyt med - En stor profil siger farvel efter fem år på Kirkebækvej

Annonce