Annonce
Bjerringbro

Tre nye tiltag fra Bjerringbro-løbeklub

Bjerringbro Atletik & Motion står bag en række nye tilbud til eksisterend eog kommende medlemmer. Det involverer eksempelvis Hans Justesen og Erik Albrechtesen der løber ud tidlig morgen og sen aften. Privatfoto
Et af tilbudene er opstart af løb for børn og unge i Bjerringbro Atletik & Motion. I samarbejde med Sundhedssatellitten i Bjerringbro starter klubben et løbetilbud for børn, der er fyldt 12 år.
Annonce

Bjerringbro: Mandag den 8. april starter Bjerringbro Atletik & Motion op med et nyt tilbud. Tilbuddet er til børn og unge, som gerne vil ud og røre sig og på den måde forbedre deres kondition.

Her er løb et fantastisk godt tilbud fordi det er så nemt at komme i gang med. Når det samtidig foregår i løbeklubben, så får de unge mennesker samtidig råd og vejledning, således at opstarten på løb foregår på en struktureret måde. Det fortæller klubformand Jan Møller Nielsen.

Det er Heidi Bjerring og Mie Stromark, der er trænere for holdet af børn og unge.

For at kunne deltage på løbeholdet er det et krav, at man er fyldt 12 år. Der er ikke nogen øvre aldersgrænse for deltagelse, men tilbuddet er mest rettet mod aldersgruppen 12-16 år.

Bjerringbro Atletik & Motion har aftalt et samarbejde med Sundhedssatellitten i det nye sundhedshus i Bjerringbro. Sundhedessatellitten vil medvirke til at formidle det nye tilbud gennem deres kontakter til de steder hvor børn og unge færdes. - I Bjerringbro Atletik & Motion håber vi meget på, at der vil blive taget godt imod det nye tiltag. I klubben vil vi gerne bidrage til, at flere Bjerringbro borgere kommer ud og bevæger sig noget mere og på den måde få mere kendskab til den fantastiske natur og de aktivitetsmuligheder der er til rådighed i og omkring Bjerringbro, siger Jan Møller Nielsen.

Annonce

Aften- og morgenløb

På den baggrund har BAM ligeledes igangsat to andre initiativer: Løb efter ulvetimen og Morgenløb for de morgenfriske.

Så ønsker man at løbetræne, men har små børn som skal passes og spises af ved 18-tiden, eller kommer man sent hjem fra arbejde, fordi man pendler, så er muligheden der nu med et BAM-tilbud om løbetræning til ”alle os, der er sent færdige med dagen”. Nemlig onsdage fra klokken 19:30.

Det er BAM-løbetræner Erik Albrechtsen, der står klar til at løbe med:

- Først løber vi let opvarmning – langsomt – to-tre km. Derefter løber vi med opsamling, så det er muligt at løbe hurtigere end temposætteren. Vi løber højst en time, forklarer Erik Albrechtsen.

Det sidste tilbud er Morgenløb for de morgenfriske. Hver mandag klokken 8.30 starter Hans Ole Justesen ud, ligeledes med start fra Bjerringbro Idræts & Kulturcenter. Her er der mulighed for, at få en aktiv start på den nye uge i hyggeligt selskab med andre morgenfriske.

- Med de nye tiltag forsøger vi at imødekomme de forespørgsler vi får i forhold til fleksibilitet i fremtidens løbeklub, siger Jan Møller Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce