Annonce
Sport

Tre på tre: Aalestrup vinder igen og topper 3. division

Sejr, sejr, sejr. Aalestup har nu vundet tre ud af tre i denne sæson. Arkivfoto

3. division: Aalestrup IF vinder, vinder og vinder. Torsdag aften hentede de tredje sejr ud af tre mulige i herrernes 3. division. Denne gang var det VIF Mors som på hjemmebane måtte se sig besejret af de rødklædte, som vandt med 25-29.

Aalestrup startede bedst, og bragte sig hurtigt foran. Men halvvejs inde i første halvleg faldt tempoet, hvilket var til VIF's fordel. Hjemmeholdet arbejdede sig tilbage i opgøret, og var kun bagud med en enkelt pind ved pausen.

Anden halvleg blev en tæt affære, og Aalestrup kom faktisk bagud med bare 10 minutter tilbage af opgøret. Gæsterne var dog stærkest i sidste ende. De fik tippet kampen, og endte med at vinde ganske komfortabelt.

- Det her var en arbejdssejr. Vi spillede på 70-80 procent, og det var heldigvis nok i dag. Vi formåede at holde hovedet koldt, og en sejr er en sejr, sagde Aalestrup-træner, Jesper Olesen.

Med sejren topper Aalestrup 3. division med maksimum point, og det kan mærkes i omklædningsrummet.

- Stemningen er fantastisk. Vi kan godt mærke, at vi er et hold med selvtillid. Havde det her været for to år siden, så var vi knækket på stedet. Vi er blevet klogere og ældre, og det viste kampen her, sagde Jesper Olesen, som dog stadig ser plads til forbedring.

- Vi har ikke ramt 100 procent endnu. Forsvaret stod ikke perfekt i første halvleg, men i anden halvleg, hvor tingene skulle afgøres, stod vi rigtig godt dernede. Vi har haft de her udfald i de første kampe, og fortsætter det, bliver vi straffet på et tidspunkt.

Aalestrup skal i aktion igen om 10 dage, hvor Tornby kommer på besøg.

VIF, Mors - Aalestrup 25-29 (14-15)

Håndbold, 3. division, herrer

Målscorere, Aalestrup: Mikkel Høgh 7, Jannik Christensen 6, Jesper Olesen 5, Christoffer Sørensen 4, Rasmus Jalk 2, Mark Laursen 2, Mathias Kronborg 1, Simon Antonsen 1, Søren Mortensen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce