Annonce
Navne

Tre titler i streg: Gentjan fra Viborg er Elgigantens bedste sælger i hele norden

Gentjan Krosi er årets sælger i Elgiganten for tredje år i træk. Privatfoto
For tredje år i træk er Gentjan Krosi fra Elgiganten i Viborg kåret til koncernens bedste sælger i hele norden. Lidt af en præstation, når han hver dag ”dyster mod” flere end 10.000 medarbejdere.
Annonce

Oslo/Viborg: - Mr. Gentjan Krosi from Elgiganten Viborg!

Konferencieren vender sig fra publikum og hen mod de tre finalister, mens hyldestmusikken begynder at pumpe ud i rummet.

Gentjan Krosi selv går på knæ i en jubelscene med trofæet løftet i strakte arme, og jublen i rummet bryder ud, mens direktøren for Elgiganten Danmark, Peter Stedal, stormer op på scenen og begynder at tiljuble Genjan Krosi med et knæfald.

Intensiteten fejler bestemt ikke noget, selvom det ikke er noget nyt og overraskende, der lige er sket. For det er nemlig tredje år i træk, at Gentjan Krosi bliver ikke bare Danmarks, men hele nordens, bedste sælger i Elgiganten. Og her har han altså flere end 400 varehuse og 10.000 kollegaer at dyste imod.

De bedste sælgere bliver målt på såvel salg i kroner og øre som kundetilfredshed. Og her er der altså ingen, der overgår Gentjan Krosi fra Viborg.

- Det betyder rigtig meget for mig, konstaterer Gentjan Krosi om prisen og forsætter:

- Første gang, jeg fik den, var det vildt overvældende. Det andet år var også spændende. Og selvom det er tredje gang, så er det stadig ubeskrivelig dejligt at modtage den, lyder det fra vinderen.

Gentjan Krosi (t.v.). Foto: Morten Pedersen
Annonce

En kulturbærer

Hjemme i Danmark hos Elgiganten kan en pavestolt chef, Søren Andersen, fortælle om, hvad Gentjan Krosi betyder for butikken, når kunderne møder ham tidligt i butikken ved it og elektronik-afdelingen.

- Han går forrest hver eneste dag og er en rollemodel for andre. Mange vil gerne være ligesom ham, og dermed bliver han en kulturbærer, siger Søren Andersen og uddyber:

- Det, der er særligt med Gentjan, er, at han sætter nye mål for sig selv hver eneste dag. Han vil altid gøre det bedre, end de tal han kan måle sig på i forhold til sidste år. Både i kroner og i kundetilfredshed.

Dermed kunne det lyde til, at Gentjan Krosi som person er fuldstændig opslugt af sit arbejde. Men det er faktisk ikke tilfældet, lyder det fra Søren Andersen.

- Han er eksempelvis blevet far for nylig, og det har kun vist sig at være godt. Han er et familiemenneske i balance trods sin store indsats her, fortæller chefen.

Annonce

Gode kollegaer

Når en medarbejder vinder en pris, som det er lykkedes for Gentjan Krosi tre gange nu, kan det sjældent ske uden gode kollegaer. Det påpeger både Søren Andersen og Gentjan Krosi også er tilfældet her.

- Gentjan er en blandt flere, der er gode til at motivere hinanden og holde humøret højt. Jeg kommer selv fra Aalborg, men søgte aktivt til Viborg, fordi der er en god kultur her. Selvom vi er et lille varehus, så formår vi at lave en stjerne som Gentjan, der vinder tre år i træk. Det er også de andre medarbejderes fortjeneste, lyder det fra Søren Andersen.

Gentjan Krosi supplerer:

- Jeg ved ikke, hvordan det er i de andre varehuse, men jeg kan bare sige, at mine kollegaer har stor betydning for mig. Det er dem, der holder mig kørende. Vi er både kollegaer og venner, og jeg kan lide at komme på arbejde hver eneste dag, siger Gentjan Krosi og slutter:

- Når vi har det godt sammen på arbejdet, smitter det af på kundeoplevelsen. Så jeg skylder også en kæmpe tak til vores kunder, der handler ved os og værdsætter vores service.

28-årige Gentjan Krosi har tidligere arbejdet i Superbrugsen og har taget uddannelse på Viborg Handelsgymnasium og siden Erhvervsakademi Dania.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Undvegen patient set flere steder i midtbyen: Ikke første gang han stikker af fra psykiatrisk afdeling

Annonce