Annonce
Bjerringbro

Tre udvandrer-brødre fra Rødkærsbro vender hjem

Søren Peter Cilleborg Jensen - initiativtager til Gunpowder Revival.
Søren Peter, Jens Christian og John Cilleborg Jensen, der tilbage i 1970'erne alle rejste fra Rødkærsbro til Norge, og blev der, ser frem til en minderig aften, når pigtrådsklubben fra deres ungdom genopstår efter mere end 50 års dvale.

Rødkærsbro: Var der én lokal familie, der i slut-60'erne satte præg på Rødkærsbros populære popklub, Gunpowder Club, så var det brødrene Søren Peter, Jens Christian og John Cilleborg Jensen. Jens Christian som medstifter og bestyrelsesmedlem, John som dørmand og Søren Peter som en meget flittig gæst i klubben, der i 1966-67 samlede masser af unge til pigtrådsballer i Rødkærsbro.

Derfor vil alle tre brødre være at finde, når pigtrådsklubben fra deres ungdom efter mere end 50 års dvale genopstår for en enkelt aften. Det sker lørdag den 21. september.

- Og vi glæder os rigtig meget til denne nostalgi-aften. Både til at genhøre hits fra de glade 60'ere og til at møde gamle venner, forsikrer den yngste af brødrene, Søren Peter Cilleborg Jensen, der er en af initiativtagerne til Gunpowder Revival.

De tre Cilleborg-brødre, der sammen med deres forældre og to søstre boede på ejendommen Søholm lidt uden for Rødkærsbro, havde ikke blot engagementet i pigtrådsklubben, men også interessen for fodbold i den lokale klub, RIF, til fælles.

Jens Christian, t.v., og John Cilleborg Jensen - kommer begge til revival-aftenen i Rødkærsbro.

Alle blev slagtere

Ligeledes blev de alle udlært slagtere. Efter endt uddannelse rejste de med få års mellemrum til Norge, hvor de alle etablerede egne slagter-virksomheder.

I dag er de to ældste brødre, John og Jens Christian, der bor i henholdsvis Ålesund og Bryggja ved Måløy, begge gået på pension, mens den yngste bror, Søren Peter, der bor i Lillestrøm, fortsat er erhvervsaktiv, nu også på ejendomsmarkedet.

Alle tre fandt også deres livs udkårne i Norge. John Cilleborg Jensen mistede sin hustru for få år siden, men Søren Peter og Jens Christian Cilleborg Jensen har deres hustruer med til Gunpowder Revival, hvor livemusikken leveres af to lokale bands, Rox's og Souled Out, samt "en gammel Rødkærsbro-dreng", guitaristen Alvin Kjærsgaard Sørensen.

Det nostalgiske musik-arrangement foregår lørdag den 21. september fra klokken 17 i festsalen samt i et stort partytelt hos Jolly Roger MC, Nørre Langgade 40, Rødkærsbro.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce