Annonce
Viborg

Tre unge fyre og en bil fyldt med narko: Ingen ville påtage sig ansvaret

Foto: Timo Battefeld
Annonce

Viborg: Der var ingen, der ville tage ansvaret for den store mængde narko, der søndag aften blev fundet i en bil på en rasteplads på Indre Ringvej.

En politipatrulje opdagede bilen kort efter klokken 18 og kørte hen for at tjekke, om der foregik noget ulovligt på rastepladsen. Bilens fører var en 18-årig mand fra Frederiks, og udover ham sad der også en 19-årig mand fra Frederiks og en 17-årig viborgenser i bilen.

Den 18-årige bilist blev testet for narkotika i blodet, og narkometeret gav udslag for cannabis. Han blev derfor taget med til en blodprøve på hospitalet og kan sandsynligvis se frem til en sigtelse for narkokørsel.

Betjentene valgte også at ransage bilen med de tre unge mænd. Heri fandt de 43 gram hash, 11 gram skunk, 1 gram amfetamin og 1 gram ecstasy. Det hele var pakket i små poser, så det var klar til videresalg.

I bilen lå der også en digitalvægt, der ifølge Midt- og Vestjyllands Politi forstærker mistanken om, at der er foregået videresalg fra bilen.

Da ingen af de tre mænd ville påtage sig ansvaret for narkoen, blev de alle taget med til afhøring på politigården. Ved midnatstid blev de alle tre løsladt igen, indtil sagen skal for retten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce