Annonce
Sport

Tre vigtige point på spil mod navnestærkt Lyngby-hold

Steffen Højer venter en svær kamp i Lyngby, men tror på, at VFF kan ryste superliganedrykkeren. Arkivfoto: Morten Stricker

Steffen Højer og kompagni drager til Lyngby med selvtillid og tro på, at holdet med tre point mod superliganedrykkeren kan indlede et godt ryk i tabellen.

Annonce

Viborg: Pilen pegede pænt opad for Viborg FF, der med sejre hjemme over Fremad Amager og ude over Silkeborg begyndte at få sat toget i fremdrift.

Der blev dog trukket en smule i bremsen igen i søndags, da holdet efter at have ført 2-0 hjemme mod Fredericia endte med at være heldige med at få point i en energiforladt affære.

Alligevel føler Steffen Højer, at han og holdet kan drage til Lyngby med en god portion selvtillid.

- Det er altid det sidste indtryk, der fylder. Og det var ikke ret godt - vi kan gøre meget bedre. Men kigger man på det lidt længere oppefra, så var det faktisk en god uge, hvor vi fik meget vigtige point efter en pointfattig start. Så nu er vi helt med i det hele, siger cheftræneren forud for lørdagens kamp i Lyngby.

Har skal VFF op mod en superliganedrykker som også har fået en meget blandet start på sæsonen.

- Kigger man på navnene, så har Lyngby mange spillere, der har prøvet en del og har spillet på højt niveau. Så navnemæssigt er det et godt hold. Men det er også et nyt hold. Og det er en klub, der har været igennem en turbulent tid. Her i Viborg ved vi alt om, at det kan tage tid at ryste den slags af sig, siger Steffen Højer, der dog ikke er det mindste i tvivl om, at der venter VFF en rigtig svær kamp lørdag eftermiddag.

- Men det er også en spændende kamp for os. Det vil være en af de rigtig gode, hvis vi går der over og tager tre point. Det vil være et gevaldigt rygstød før den kommende periode, hvor vi så har tre hjemmekampe, hvilket giver os en god mulighed for virkelig at rykke i tabellen, siger han.

Annonce

Lukket vindue giver ro

Kampen i Lyngby er også den første efter transfervinduets lukning - og det er altid en skæringsdato, som man glæder sig til i en fodboldklub, da det giver en anden ro, at der som udgangspunkt ikke kommer eller forsvinder spillere fra truppen derefter.

- Indtil vinduet er lukket, vil der være usikkerhed om, hvorvidt der kommer noget ind, eller ryger noget ud, siger Steffen Højer, som ved torsdagstræningen ikke havde fået yderligere tilgang, og derfor regner han heller ikke med, at eventuelle sene tilgange vil være i spil til lørdagens startformation. Men der kan godt være en ny mand i truppen, hvis Jesper Larsen lander noget i de sidste timer af transfervinduet.

- En ny spiller kan godt komme i spil til kampen, men det kommer an på, hvad der er sket indtil nu i sæsonen. Er det en spiller, der har spillet kontinuerligt og er i god form, så kan han godt komme med. Så det kommer an på situationen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce