Annonce
Viborg

Tredje dom for kørsel uden kørekort: Nu skal 61-årig mand i fængsel

Det er efterhånden længe siden, at den 61-årige havde et kørekort. Nu skal han i fængsel for fire bilture. Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce

Viborgegnen: Sager om kørsel uden kørekort kan som regel afgøres med bøder. Men når en person bare bliver ved med at køre bil, selv om retten har frakendt vedkommende kørekortet, så kan personen ende med at ryge i spjældet.

Og det er netop, hvad der for nylig skete for en 61-årig mand fra Viborg-egnen.

Fire gange inden for det seneste års tid er han blevet stoppet af politiet, mens han har kørt i en bil. Han er blevet standset en enkelt gang i Viborg, en gang i Grønhøj, en gang på Herning-motorvejen og en enkelt gang på motorvejen sydvest for København.

Da han var for retten i Viborg, erkendte han sig skyldig i at have valgt at se bort fra sin tidligere frakendelse af kørekortet, og da han to gange tidligere er blevet idømt bøder og betinget fængsel for lignende sager, besluttede retten denne gang at se på manden med strengere øjne.

Han kunne forlade byretten med en dom på 50 dages ubetinget fængsel. Derudover skal den 61-årige betale en bøde på 1000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce