Annonce
Sport

Tredje gang blev lykkens gang: Midwest Musketeers hentede storsejr

Midwest Musketeers hentede i sidste uge sæsonens første sejr. Foto: Midwest Musketeers
Midwest Musketeers bankede Herlev Rebel i den næstbedste række i amerikansk fodbold.

Houlkær: På Store Bededag kunne Midwest Musketeers tage imod Herlev Rebels i en kamp mellem 1. divisions to bundhold, da ingen af holdene i de første to kampe havde sikret sig point.

Hjemmeholdet fra Houlkær sikrede sig dermed sæsonens første tre point, da det blev til en 46-6-sejr i en kamp, hvor både holdets angreb og forsvar spillede på højt niveau.

Det startede ellers ikke godt for Musketeers, som startede med at komme bagud 0-6 efter et touchdown og mislykkedes forsøg på at scorer yderligere to point.

Herfra stod der Musketeers på resten af kampen. I første halvleg blev det til 26 point, mens hjemmeholdet fortsatte storspillet på begge sider af bolden i anden halvleg, hvor det dog "kun" blev til 20 point, men sejren var stadig overlegen. Der er dog stadig plads til forbedringer, mener holdets cheftræner, Nikolaj Kæseler.

- Vi spiller en god kamp i dag. Vi har helt klart nogle ting, der skal justeres til næste kamp, og det vil der altid være. Vi kan ikke bare læne os tilbage efter sådan en sejr og tro, at vi nu kan spille flot fodbold hver gang. Det her handler om at udvikle, og det skal vi hele tiden. Vi har nogle drenge, der ikke giver op og som stepper up, når der er behov for det. Det giver os noget at arbejde med, og det vil vi fortsætte med, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hammerslag sender fra Bjerringbro

Viborg

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Viborg HK

Podcast: Den store efterårsanalyse - sådan har Viborg HK's spillere klaret sig

Annonce