Annonce
Sport

Tredje nederlag i træk: SIK-kvinder taber i Aarhus

Søndermarkens IK har nu tabt tre kampe i træk. Arkivfoto: Morten Pedersen
Der var ikke meget, der gik SIK's vej, da de søndag eftermiddag var et smut i Aarhus for at møde ASA.
Annonce

Aarhus: Efter at have fået en ganske god start på sæsonen, er tingene vendt til det dårligere for Søndermarkens IK's 2. divisionskvinder. Søndag tabte de for tredje gang i træk, da ASA, som ellers blot havde skrabet to point til sig inden opgøret, slog de blåklædte med 26-20.

Skaderne er begyndt at melde sig i SIK, og det har medført, at flere nye spillere, er kommet ind på holdet, og som direkte konsekvens deraf er stabilitet i både offensiv og defensiv blevet en mangelvare.

Dette gjorde sig også gældende i søndagens kamp. SIK fulgte fint med fra start, men fejl i offensiven begyndte at indfinde sig, og så kunne ASA uden større besvær sætte kugler i nettet via deres anden- og tredjebølge kontraer.

I slutningen af første halvleg og i starten af anden gik SIK frem i defensiven, hvilket hjalp på sagerne indledningsvis, men så indfandt der sig flere fejl, og de blev dyre. Kampen nåede aldrig at blive spændende.

- Vi har i øjeblikket en del nye på de pladser, der er afgørende i forsvarsdelen, og det tager tid at finde stabilitet i. I dag smittede det af på vores angrebsspil, og vi endte med at slås lidt for meget deroppe fremfor at overholde de aftaler, vi havde lagt, sagde SIK-træner Karin Have efter kampen.

- Vi var for ustabile i angrebet, og vores scoringsprocent var igen meget lav. Vi gjorde det bare svært for os selv, og det var frustrerende.

I næste uge tager SIK i mod Sæby, som ligeledes ligger i den tunge ende af tabellen, og forud for den kamp skal Karin Have bygge noget selvtillid op blandt de slagne spillere.

- Vi skal have selvtilliden og troen ind i spillerne. Vi er lidt ramt af modgangen, og så kan det godt være, at vi mangler folk, men det kan vi ikke bruge til noget. Vi må bruge det, vi har. Og vi har jo gode spillere hele vejen rundt, men når vi ikke rammer niveauet samtidig, så er vi for ustabile, sagde Karin Have.

ASA, Aarhus - Søndermarkens IK 26-20 (14-9)

Håndbold, 2. division, kvinder

Mål for SIK: Mette Klint 5, Camilla Worre 5, Louise Lyngsø 4, Anita Sais Zidek 3, Line Andersen 2, Anne Sivebæk 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce