Annonce
Sport

Trio bliver hængende - Bjerringbro FH forlænger med hele bagkæden

Bjerringbro FH har forlænget med Line Gyldenløve, Louise Søndergaard og Line Frandsen. Foto: Bjerringbro FH

Håndbold: Bjerringbro FH kan i weekenden sikre sig retten til at spille oprykningskampe om en plads i ligaen til næste sæson.

En del af årsagen til, at Bjerringbro FH har haft så stærk en sæson skal findes i bagkæden, hvor Line Gyldenløve, Louise Søndergaard g Line Frandsen er en del af holdets grundstamme.

Dermed er BFH også særdeles glade for, at det er lykkedes at forlænge aftalerne med de tre spillere, som også vil være en del af holdet i den kommende sæson.

- Det betyder rigtig meget for Bjerringbro FH at kunne råde over denne trio, som i indeværende sæson har været grundstammen i bagkæden, og som har været en del af årsagen til at 1. divisionsholdet stadig har muligheden for oprykningskampe. BFH ser frem til at få sammensat et stærkt hold til den kommende sæson, hvor klubben senere vil offentliggøre flere spillere, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Spillerne peger på, at de har det godt i BFH. hvor der er trygge rammer i et godt træningsmiljø med et godt trænerteam, og de ser alle frem til, at de kan være med til at udvikle det yderligere, så BFH's status som tophold i 1. division bliver cementeret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Annonce