Annonce
Viborg

Trods aflyst Snapsting: Latinerly spillede op til dans

De fleste sad rundt omkring og nød musikken, men nogle få kunne ikke sidde stille denne lørdag eftermiddag. Foto: Mads Plagborg Magnussen
Selvom Snapsting ikke blev til noget i år, så var der musik, øl og god stemning hos Latinerly, da man havde sat en udendørs bar op og krydret det med livemusik lørdag eftermiddag og aften.
Annonce

Viborg: Lørdag omkring klokken halv fem.

Solen har for en gangs skyld lagt sig bag et stort tæppe af skyer. Gågaden er der ikke meget liv i, men når man kommer ned i nærheden af latinerkvarteret, så kan man svagt ane noget. Noget der bryder stilheden. Det er musik, og det er live.

Det er Latinerly, som har sat en bar op uden for og hyret bandet Volf og JB, som skaber liv og glade dage på denne lidt grå, men dog varme lørdag.

- Den her lørdag har jo på grund af Snapsting været exceptionel i Viborg i så mange år, så derfor har vi valgt at holde en mini hærvejsfest, siger ejer af Latinerly, Nils Holm.

Stemningen er god. Det summer af lyd. Især da de to musikalske gutter slår over i "For evigt" af Volbeat. Men selvom det hele spiller, så ærgrer Nils Holm sig nu  stadig over, at det ikke er som normalt.

- Det er jo en forfærdelig weekend det her, for det er jo hærvejsweekenden, og når vejret har været sådan hele ugen, så havde det jo været fantastisk med hærvejsfest og Snapsting, siger ejeren.

Annonce

Det famøse hul

I løbet af ugen har Latinerly fået en hel del opmærksomhed i byen, og det er næppe gået nogens næse forbi, at det er på grund af et hul i en mur til Latinerhaven. Men i dag virker det ikke til, at den debat lever.

- Gæsterne har jo efterspurgt det, og jeg kan jo se, at det virker. Så det er jeg glad for, siger Nils Holm.


Vi skal stadigvæk passe på, så Hjørring ikke kommer til Viborg

Nils Holm


Coronaens skygge bevæger sig dog også i baggrunden denne lørdag. Godt nok betyder den intet for stemningen, men Nils Holm er klar over, at virussen ikke helt har forladt os endnu.

Ikast-drengene Volf og JB fik virkelig tændt op under publikum med alt godt fra den danske musikscene. Foto: Mads Plagborg Magnussen

- Det er jo paradoksalt. I dag ser man i nyhederne, at man er holdt op med at opdatere om corona, fordi der er så få tilfælde. Vi skal stadigvæk passe på, så Hjørring ikke kommer til Viborg, siger Nils Holm med hentydning til situationen i den nordjyske kommune.

- Og det er selvfølgelig sådan nogle ting her, som kan sætte gang i det igen. Men heldigvis er der ikke meget i Viborg, og vi skal jo også videre, slutter Nils Holm.

Da journalisten traver tilbage til redaktionen, og igen rammer stilheden på gågaden, så kan den konstante summen af musik og snak stadig høres i baggrunden. Der er ingen tvivl. Festen fortsætter, indtil baren lukker klokken 23.30.

Pladserne i Latinerhaven var også vældig populære. Foto: Mads Plagborg Magnussen
Foto: Mads Plagborg Magnussen
Nogle havde også fundet de lidt mere interessante outfits frem. Foto: Mads Plagborg Magnussen
Annonce
Annonce
Viborg

En hård nød at knække på Mellemvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Mindeord om Tove Nielsen

Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce