x
Annonce
Viborg HK

Trods rod og dårligt forsvarsspil - glæde hos VHK over to point

Jakob Vestergaard kunne glæde sig over to point, selv om spillet bestemt ikke var godt. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Det blev både alternativt og rodet for Viborg HK onsdag aften. Men både træner og topscorer Maria Fisker kunne glæde sig over, at de to point blev fightet hjem.

Bjerre: Det blev til to point for Viborg HK, men håndboldmæssigt var det bestemt ikke nogen fremragende kamp af VHK-kvinderne.

Men to point er to point, og cheftræner Jakob Vestergaard glædede sig da også over sejren på 29-25.

- Det blev en lidt alternativ oplevelse. Vi er rigtig glade for, at vi vandt den her kamp, for vi spillede ikke ret godt. Vi kæmpede fint i anden halvleg, og derfor vandt vi også fortjent, sagde VHK-træner Jakob Vestergaard, som havde frygtet, at kampen ville udvikle sig som den gjorde.

- Jeg havde frygtet, at vi ikke helt ville være, hvor vi skulle være. Og det så vi også i starten, hvor Horsens scorede alt for meget mod os. Samtidig stressede vi også i angrebet, men vi fik heldigvis rettet det meste til i anden halvleg, så vi vandt forholdsvis sikkert, sagde træneren.

Hvorfor havde du forventet det her?

- Vi har stadig meget træning til gode med mange af dem, som skal spille en del tid. Laura Damgaard er lige kommet tilbage, Anne Hykkelbjerg er med for første gang, og sådan kan vi blive ved. Så det vil tit komme til at se lidt rodet ud - især imod et Horsens-hold i sådan en fyldt sal som her på BGI, sagde VHK-træneren.

- Og blandt andet derfor skal spillerne have kæmpe kredit. De kæmpede forbilledligt i anden halvleg, og vi er alle glade og lettede over, at det lykkedes, sagde han.

Annonce

Kampen i tal

Horsens-Viborg HK 25-29 (12-15)

Håndboldligaen, kvinder, 22. spillerunde

Mål VHK: Maria Fisker 9, Kristina Jørgensen 6, Moa Högdahl 4, Line Haugsted 3, Stine Andersen 2, Carin Strømberg 2, Madeleine Östlund 2, Amalie Grøn 1

Udvisninger: Horsens 2, Viborg HK 3

Tilskuere: 1089

Dommere: Henrik G. Nielsen og Jakob Hansen

To point er to point

Også fløjprofilen Maria Fisker havde en fornemmelse af, at hun var med i en rodet omgang.

- Det var faktisk fedt at spille i den her fyldte hal, hvor der var mange mennesker. Men det blev lidt noget rod. Vi begyndte helt vildt dårligt i forsvaret, hvor de fik lov til at lave de skud, som vi vidste, at de ville komme med. Så det var irriterende, at vi ikke fik ramt dem bedre, sagde fløjen, som dog følte, at VHK undervejs fik løst mange af tingene.

- Vi lukkede blandt andet deres syv mod seks-spil, som de var ved at slå os på i Viborg. Så det var positivt. Men ellers skal vi tage med, at vi fightede sejren hjem. De her point er jo ligeså meget værd, som de to vi fik i Odense, sagde hun.

- Når det hele skal gøres op, er der ingen der tænker på, hvordan pointene kom. Så ser man bare, at vi fik to point hernede, sagde Maria Fisker.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce