x
Annonce
Sport

Trods sidste sæsons nedrykningsspil: SIK-kvinder sigter mod øverste midterfelt

SIKs 2. divisionskvinder har en klar ambition om at ende i den øverste halvdel af rækken.Arkivfoto: Johnny Pedersen
Håndboldkvinderne fra Søndermarkens IK vil med tempofyldt og effektivt angrebsspil skifte sidste sæsons bundplacering ud med en plads blandt de bedste.

Viborg: Når Søndermarkens IK søndag den 22. september løber ind på gulvet hjemme i Liseborg Hallen til sæsonens første kamp i damernes 2. division, er det med ambitionen om at ende i rækkens øverste halvdel. Og det på trods af den noget tvivlsomme sæson, som SIK præsterede sidste år, hvor de endte med at skulle klare skærene i nedrykningsspillet.

Enkelte profiler har siden da sagt farvel, men nye yngre kræfter er kommet til, og skal tilføre holdet noget fart og stabilitet.

- Mette Bregendahl - vores alderspræsident - har valgt at drosle ned, så der en stor en arv at løfte. Der er kommet fire-fem nye ind på holdet. Nogle yngre kræfter. Så vi håber på, at blive et hold der kan løbe og få noget tempo ind i vores spil. Og så får vi forhåbentligt noget stabilitet og sikkerhed ind i vores angrebsspil, siger SIK-træner Karin Have.

Holdet har været samlet i lidt over en måned, og selvom det givetvist vil tage noget tid at spille holdet sammen, ser Karin Have gode takter til træning.

- Jeg kan se, at der er en vilje i år. Vi har en lille trup, men der kommer mange til træning. Der er en rigtig god træningsiver. Det tager lidt tid at få spillet holdet helt sammen. Vi har spillet et par træningskampe og deltaget i SIK Cup, og det ser rigtig fint ud, men der er stadig meget at arbejde med.

Sidste års nedrykningskampe er blevet brugt konstruktivt i sommerpausen, og Karin Have forventer, at indstillingen er en anden i år.

- Det har været et wakeup-call for spillerne. Man kan altså ikke bare spille på halvt blus. Så jeg regner da med, at indstillingen er i top.

SIK åbner sæsonen, når de på søndag tager i mod VRI hjemme i Liseborg Hallen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Vi fik det håb, som der er brug for

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce