Annonce
Viborg HK

Trods VHK-nederlag i dramatisk topkamp: Det føles som en sejr

Viborg HK's 2. divisionskvinder kæmpede bravt i torsdagens topkamp, men måtte til sidst se sejren glide ud af hænderne. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det var rent uheld, at Viborg HK's 2. divisionskvinder ikke fik skovlen under VRI Risskov, som gæstede Vibocold Arena torsdag aften.

Viborg: Ved årsskiftet mistede Viborg HK's andethold flere bærende profiler, og efter nogle magre præstrationer har cheftræner Tonny Hoberg efterlyst, at holdets unge spillere skulle steppe op og tage ansvar.

Og som sagt, så gjort. De grønblusede leverede en fremragende præstation i torsdagens topkamp mod VRI Risskov, som reelt set var en direkte duel om en aktuel andenplads. VHK stod med de bedste kort på hånden lige inden slutfløjtet, men det var gæsterne, som til sidst kunne sætte to point ind på kontoen.

VHK kom skidt fra start. VRI bragte sig hurtigt foran med seks mål, men hjemmeholdet viste god moral, og fik langsomt kæmpet sig tilbage i opgøret.

Anført af en sprudlende Anne Hykkelbjerg fik VHK indhentet gæsterne, og med bare halvandet minut tilbage af kampen bragte de grønne sig foran.

En misbrugt kontra og to mål i mod i kampens absolutte finale fik dog sænket Hobergs tropper til syvende og sidst. Trods nederlaget var den karismatiske cheftræner ganske positiv efter kampen.

- De unge piger viste, at de havde taget ved lære af årets første kampe. Alle steppede op, og så kan jeg godt leve med, at vi tabte. Begge hold spillede en god kamp, sagde Tonny Hoberg.

- Indeni har jeg det lidt som om, at vi vandt kampen. Vi havde helt styr på dem til sidst. Det var ren uheld, at vi ikke fik sejren, fortalte Hoberg, som havde stor ros til overs for sine spillere.

- Jeg vidste, at pigerne havde det i sig, og det viste de i dag. Og jeg er sikker på, at der er endnu mere at hente. Det skal nok blive rigtig godt, slog han fast.

Viborg HK ligger nu placeret på en samlet tredjeplads. To point efter dagens modstander fra VRI.

Viborg HK - VRI, Risskov 22-23 (11-14)

Håndbold, 2. division, kvinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Erfaren sælger tilknyttes Viborg HK

Annonce