Annonce
Viborg FF

Troen på førstepladsen er der stadig: Det vil undre mig, hvis Silkeborg vinder de to sidste kampe

Mikkel Agger bragte Viborg FF foran 2-0 mod Silkeborg, men hjemmeholdet kom tilbage og fik 2-2. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Viborg skal hurtigt smide skuffelsen over, at det ikke lykkedes at vinde tirsdagens topkamp. Der er stadig seks point på spil, og VFF-træner Steffen Højer tror ikke på, at Silkeborg vinder de to sidste kampe.

Silkeborg: Det var så tæt på, at Viborg FF vandt over Silkeborg IF og overtog førstepladsen i 1. division. Men en føring på 2-0 blev sat over styr, og til allersidst var Andreas Albers få centimeter fra at nå frem til Mikkel Knudsens tværaflevering.

Dermed er Silkeborg IF stadig et point foran Viborg FF i toppen af tabellen, og der er kun to kampe tilbage.

- Vi står med fornemmelsen af, at vi blev lidt snydt, men som jeg har sagt til spillerne, så kan det ikke nytte noget at tænke på det. Vi skal være klar om fem dage igen (søndag i Hvidovre, red.), og jeg er ret sikker på, at vi bliver nummer et, hvis vi gør vores job i de to sidste kampe, sagde VFF-træner Steffen Højer.

Hvorfor har du så stor en tro på det?

- Jeg har hele tiden haft det sådan, at 1. division bliver afgjort i sidste runde. Vi kommer til at kæmpe hårdt i de sidste kampe, men det gør Silkeborg også. Silkeborg skal til Amager allerede søndag, og vi skal til Hvidovre, og kampene er så tætte i den her række.

Men du tror ikke på, at Silkeborg får fuld hus i de to sidste spillerunder?

- Vi kan ikke koncentrere os om, hvad Silkeborg gør. Vi kan gå efter at få to sejre, og så vil det undre mig, hvis Silkeborg vinder begge kampe på trods af, at det er et rigtig godt hold, sagde Steffen Højer.

Og I kan vel tage selvtillid med fra den her kamp?

- Ja, der blev arbejdet flot og truffet mange rigtige valg. Vi gjorde mange ting godt, og så kan man sige, om vi lod os ryste af den underlige dommerkendelse (ved Silkeborgs reducering til 1-2, red.). Det gjorde vi nok, men det allermest ærgerlige er målet til 2-2, for det kunne vi have gjort noget ved. I den situation forsvarede vi for dårligt, sagde Steffen Højer.

Annonce

Er kommet langt

Mikkel Agger var også tilfreds med præstationen mod Silkeborg på trods af, at sejren ikke kom med hjem.

- Som Steffen (Højer, red.) sagde i omklædningsrummet, så er vi kommet langt, når vi kan stå her bagefter og være pisseirriterede over, at vi spillede 2-2 på udebane mod det andet tophold.

- Lige nu er det selvfølgelig skuffelsen, som breder sig mest, men når vi får kigget på kampen, så tror jeg egentlig, at vi vil være rigtig glade for mange ting ved indsatsen, sagde Mikkel Agger, som efter fire kampes målpause fik scoret til 2-0 mod Silkeborg.

Med det ene point tirsdag aften er Viborg FF næsten sikker på som minimum at skulle spille playoffkampe om en billet til Superligaen. Det kræver blot et point mod enten Hvidovre ude eller Fremad Amager hjemme.

- Vores mål er Superligaen, og det er vigtigt for os allesammen at komme derop. Det er det eneste fokus, vi har. Vi skal koncentrere os om at vinde vores kampe, og så må vi se, hvad udfaldet bliver i de andre.

Men vil du have det okay med at skulle ud i playoffkampe?

- Jeg vil hellere blive nummer et, men bliver det en playoffplads, så må vi kigge på det. Men nu skal vi fokusere på en vanvittig svær kamp på udebane mod Hvidovre, som har en masse at spille for i bunden af rækken.

Og i den her 1. division er intet vel afgjort endnu?

- Nej, vi har set gang på gang i denne sæson, at alt er åbent. Der er seks point at spille om endnu, og det bliver spændende, sagde Mikkel Agger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vestbadet åbner i pinsen

Annonce