Annonce
112

Truede ekspedient med hammer: Sortklædt mand uden sko røvede Shell-tank

Shell-tanken på Gl. Skivevej, som også huser en 7-Eleven, blev mandag aften udsat for et røveri af en maskeret mand med en hammer. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: En mand klædt i sort fra top til tå gik mandag aften klokken 22.47 ind på Shell-tanken på Gl. Skivevej bevæbnet med en hammer.

Manden gik straks op til kassen og bad ekspedienten om at give ham penge fra kasseapparatet, og efter kort tid var han væk igen. Ifølge politiet lykkedes det ham at få udleveret et mindre kontantbeløb i sin medbragte grå stofpose, inden han løb af sted fra tankstationen i retning mod midtbyen.

Mandag morgen var røveren ikke blevet fanget endnu, og nu efterlyser politiet manden.

Han beskrives som mellem 18 og 22 år gammel, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde en sort hættetrøje på og et sort tørklæde for munden, og så bar han mørke bukser og sorte strømper. Strømperne kunne ses, fordi manden af en eller anden grund ikke havde sko på.

Selvom det var svært at se mandens ansigt for tørklædet, vurderer politiet, at han var lys i huden, og han talte i øvrigt dansk.

Politikommissær Henrik Thomassen oplyser, at der er videoovervågning fra tankstationen, men at manden var så maskeret, at videoen ikke kan bruges til særligt meget.

Politiet modtager gerne tips og hører fra eventuelle vidner. Det kan ske på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce