Annonce
Sport

Truppen ser frem til samarbejdet mellem Stoholm og VHK

Man tror i truppen på, at det nye samarbejde kommer til at hjælpe med mange ting. Eksempelvis mere kontuinitet i træningerne og muligheden for at tiltrække mere fokus på klubben i fremtiden. Arkivfoto: Morten Pedersen
Samarbejdet mellem Stoholm IF og Viborg HK skal være med til at gøre begge klubber mere stabile og forhåbentlig styrke holdene endnu mere.

Skive: Fredag blev det officielt, at Stoholm IF og Viborg HK har indgået et samarbejde, hvor de to klubbers bedste herrehold bliver slået sammen. Allan Kjær, der er træner på det nuværende Stoholm-hold, skal være assistenttræner, og ifølge ham er det en beslutning, han er glad for.

- Det har været 18 hårde måneder for mig i Stoholm rent personligt, så hvis jeg skal være helt ærlig, så har det taget hårdt på mine kræfter. Der har hele tiden været problemer man skal løse, så jeg er glad for, at jeg nu kan trappe lidt ned på den del, sagde Allan Kjær efter kampen mod Skive.

Han tror samtidig på, at det vil løfte klubben til endnu større ting, fordi man nu har mulighed for at nå ud til endnu flere mennesker.

- Det kan skabe et større netværk omkring spillere og sponsorer. Hele opsætningen bliver mere professionelt, og det tror jeg på, er den helt rigtige vej, sagde træneren og fortsatte:

- Vi er jo et af de hold, som kun træner to gange om ugen, hvor de andre træner tre-fire gange, og så har vi samtidig ikke ret mange til træning. Det her samarbejde vil forhåbentlig gå ind og løse nogle af de problemer, og så kan vi samtidig være nok spillere til at træne de ting, som vi gerne vil øve på træningsbanen.

Enig spiller

Per Ryberg, der er en af de mere erfarne herrer på holdet, tror også på, at det vil hjælpe på den lange bane.

- Det er den rigtige vej at gå, hvis man vil noget med herrehåndbolden i kommunen. Ellers vil vi (Stoholm red.) altid ligge i bunden af 1. division eller toppen af 2. division. Så hvis vi virkelig vil noget med det, så er det en god måde at give herrehåndbolden en større fremtid, end den har lige nu, sagde bagspilleren efter sejren mod Skive.

Stoholm IF er på en aktuel niendeplads i 1. divsion, og har med sejren over Skive slået et hul på tre point ned til nedrykningsspillet. Med samarbejdet kan nedrykningszonen forhåbentlig blive et sted, som holdet ikke længere skal rode rundt i hver eneste sæson.

- Vi viste med sådan en kamp, at vi godt kan lidt af hvert. Hvis vi får lagt endnu mere på, og der kommer mere fokus på klubben, håber jeg da, at vi kan gøre det endnu bedre, sagde Per Ryberg.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lystfiskere ser gerne flere havørne

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce