Annonce
Viborg

Tusindvis af kroner doneret til mere lokal tryghed: Seks Viborg-institutioner får del i pengepuljen

Flere af donationerne til projekterne i Viborg Kommune skal gå til førstehjælpskurser. Arkivfoto: Morten Melhede
Trygfonden har uddelt donationer for et samlet millionbeløb for at fremme trygheden i regionen, og seks kommunale projekter får del i pengepuljen.

Viborgegnen: De seneste år har TrygFonden doneret 600 millioner kroner om året til projekter inden for kerneområderne sikkerhed, sundhed og trivsel. For nyligt har fondens regionale råd doneret over 5,8 millioner kroner til netop at fremme trygheden i Region Midtjylland gennem øget sikkerhed, sundhed. I Viborg Kommune har følgende seks institutioner fået del i pengepuljen:

Hos Viborg Ro- og Kajakklub har man modtaget 13.500 kroner til indkøb af nyt redningsudstyr som blandt andet redningsveste for at øge sikkerheden.

For at øge sundheden i regionen har Friplejehjemmet Sct. Kjeldsgården i Viborg fået 75.000 kroner til at projektet "Livskvalitet med demenssygdomme", og på Mønsted Skole kan man glæde sig over en donation på 10.000 kroner til førstehjælpskurser og -udstyr. Bjerringbro Idrætsforening kan til samme formål glæde sig over 7500 kroner. Også FDF Tjele harmodtaget penge til førstehjælpskurser - her lyder donationen på 4327 kroner.

Trygfonden har samtidigt doneret penge til projekter, der skal fremme trivsel hos udvalgte grupper. Her har Sjørup Ældrecenter fået del i pengene med en donation på 60.000 kroner til en musik-sansehave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Hvid fest udviklede sig til grøn massakre: VHK tæskede tamme TTH

112

Tyv snuppede dyr træabe

Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Viborg HK For abonnenter

Minut for minut: Viborg HK hentede storsejr i Struer

Annonce