Annonce
Viborg

Tv-læge trækker mange til sundhedsforedrag

Tv-læge Charlotte Bøving gæster Hovedbiblioteket i Viborg onsdag den 18. september. Pressefoto
Når den kontante tv-læge Charlotte Bøving gæster Hovedbiblioteket i Viborg den 18. september, bliver det for en fyldt sal. Viborg Bibliotekerne mærker en stigende interesse for foredrag om medicin, sundhed og kost.

Viborg: Med over 100 arrangementer i efteråret går Viborg Bibliotekerne en travl sæson i møde. En håndfuld af arrangementerne handler om sundhed.

- I løbet af de sidste par år har vi oplevet en stor tilslutning til vores foredrag om kost, sygdomme, stress og medicin. I september ser vi et stort salg på vores foredrag med Charlotte Bøving, og til oktober står vi med et udsolgt foredrag om ”Mad som Medicin” med speciallæge Anna Iben Hollensberg, fortæller Kirstina Kjærsgård Olesen, kulturformidler ved Viborg Bibliotekerne.

Onsdag den 18. september klokken 19 flytter læge Charlotte Bøving ind på Hovedbiblioteket i Viborg til et foredrag om hendes liv som sundhedsmissionerende læge. Hun giver konkrete bud på sundhed og velvære i dagligdagen og tydeliggør, hvor lidt der faktisk skal til for at gøre en forskel.

Trods et liv med sundhed fik Charlotte Bøving paradoksalt nok selv konstateret en livstruende sygdom i 2016. En livssituation, der har givet tv-lægen eftertanke og refleksion i livet og mod til tilgivelse og et positivt livssyn. Charlotte Bøving ønsker at inspirere til, hvordan man lever med en svær diagnose eller hård modgang i livet.

Nogle vælter af modgangen. Charlotte Bøvings budskab er det modsatte – at inspirere til at der findes et alternativ til at lægge sig ned, når livet er hårdest.

Med få billetter tilbage har du stadigvæk mulighed for at høre Charlotte Bøving fortælle om, hvordan hun selv har tacklet og stadig tackler modgang i livet. Og fremfor alt hvilke tanker hun gør sig om fremtiden.

Foredraget er arrangeret i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, LOF Midtjylland og Viborg Bibliotekerne. Billetter kan købes ved LOF Midtjylland, på viborgbib.dk eller på dit lokale bibliotek.

Ufs

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flugtbilisten er fundet

Viborg

Kommunen sælger 'bunker' på Mellemvej

112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce