Annonce
Rundt om Viborg

Tv-vært underholder på aktionærmøder

Michael Meyerheim holder foredrag om sin grundlæggende indstilling til tilværelsen, herunder om at anstrenge sig og gøre sit bedste, men også om ikke at bekymre sig alt for meget. Arkivfoto: Camilla Rønde/Ritzau Scanpix
Danske Andelskassers Bank inviterer til aktionærmøder, hvor der blandt andet bliver underholdning ved tv-værten Michael Meyerheim.
Annonce

Viborgegnen: Danske Andelskassers Bank har fået tv-værten Michael Meyerheim til at underholde med foredraget "Om at være sig selv - og om at være mig", når banken holder årets aktionærmøder. Det første i rækken er for Andelskassens aktionærkredse i Midtjylland og Østjylland og holdes i IBF Arena i Ikast.

Aktionærmødet omfatter filialerne i Viborg, Ikast, Skjern, Koldby, Aarhus, Randers, Hobro og Grenaa.

Aktionærmødet byder på meget andet end Michael Meyerheims foredrag. Det bliver også en aften med spisning, orientering fra banken, valg til aktionærrådet og uddeling af priser til lokale ildsjæle. Bankens administrerende direktør Jan Pedersen og områdedirektør Michael Simonsen beretter om det forgangne års begivenheder i banken. Valget til aktionærrådet bliver i år afgjort ved fredsvalg i aktionærkreds Midtjylland.

Andelskassens aktionærmøde for blandt andet Viborg-området holdes i Ikast. Foto: Danske Andelskassers Bank
Annonce

Prisuddeling

For sjette år i træk uddeler banken "Andelskasseprisen" og "Sammen kan vi mere"-priserne til lokale ildsjæle og foreninger, der har skabt glæde og sammenhold og gjort en forskel i lokalsamfundet i det forgangne år. Andelskasseprisen gives til privatpersoner, mens "Sammen kan vi mere"-priserne går til foreninger. I hver aktionærkreds uddeles fire priser til en samlet værdi af 50.000 kroner.

I 2019 modtog Niels Ole Pedersen fra Sani Events i Viborg "Andelskasseprisen", mens "Sammen kan vi mere"-prisernegik til Ilskov Friluftsbad og bestyrelse, Støttegruppen Koldbøttens Venner og Viborg Landsbysammenslutning.

I det afsluttende foredrag vil Michael Meyerheim fortælle om sine værdier og sin grundlæggende indstilling til tilværelsen, herunder om at anstrenge sig og gøre sit bedste, men også om ikke at bekymre sig alt for meget. Han illustrerer det med oplevelser fra sit arbejdsliv som tv-vært. Michael Meyerheim har blandt andet været vært i programmer som Lykkehjulet, Eleva2ren, Spørg Charlie og Talkshowet Meyerheim.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce