Annonce
Sport

U16 piger åbnede med nederlag

VHK?s U16-piger tabte hjemmekampen mod SINES Sportsklubber.

Viborg HK?s U16-piger har succes i pokalturneringen, men i 1. division fik holdet et nederlag mod SINE.

Derfor var det også en overraskelse, at hjemmeholdet ikke kunne yde bedre modstand til SINE, men dertil lavede VHK for mange tekniske fejl.

Annonce

»Det var en af de dage, hvor hænderne var sat omvendt på. Der var flere fejl, end der var gode ting,« sagde VHK-træner Martin Schmidt efter kampen.

Ingen af holdene leverede sprudende håndbold, men SINE udnyttede hjemmeholdets fejl og trak fra til en seksmålsføring. VHK fik dog reduceret til pausestillingen 14-16, men tættere på kom de aldrig, og så endte det med et nederlag på 26-29 til VHK. Det var ikke en kamp, som Martin Schmidt efterfølgende vil bruge energi på – den skulle bare glemmes hurtigst muligt.

»Vi må videre, og så må vi kaste den her kamp i skraldespanden, og så har vi en kamp i morgen (i dag red.) imod Ikast, hvor vi må op på hesten igen,« sagde Martin Schmidt, som dog kan glæde sig over, at han har en skadesfri trup. Mette Thyrsted har været med i de to kampe efter nytår, og Ditte Krogh gør comeback i aften efter en korsbåndskade.

mads

Mål for VHK: Sarah Andreassen 8, Karen Sofie Kristiansen 4, Nicoline Olsen 3, Louise Nielsen 3, Mette Thyrsted 3, Ida Adamsen 3,Josefine Nielsen 2.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce