Annonce
Sport

U17-drenge får ung træner fra egne rækker: - Vi betragter ham som en af vores egne

Mikkel Milling skal stå i spidsen for VHks U17-drenge. Foto: VHK Forening på Facebook.
Annonce

Håndbold: VHKs U17-drenge får i næsten sæson Mikkel Milling som cheftræner. Det fortæller klubben på sin Facebook-side, hvor de gradvist løfter sløret for næste sæsons træner-setup.

Mikkel Milling er ikke viborgenser, men har spillet de sidste af sine ungdomsår i VHK og startede også sin seniorkarriere i klubben. I den indeværende sæson, er han assistent-træner for VHKs U15-drenge.

Det er altså en træner med et stort kendskab til det viborgensisk håndboldmiljø, som skal stå i spidsen for U17-drengene.

- Selvom Mikkel ikke stammer fra Viborg, betragter vi ham helt bestemt som én af vores egne. Han har altid været et stort aktiv for foreningen både på og udenfor banen. Derudover er han en fremragende eksponent for de værdier og det miljø, vi som forening hele tiden arbejder på at skabe for vores medlemmer, siger klubben på sin Facebook-side.

Som cheftræner bliver Mikkel Milling assisteret af Mads Møller og Torben Vinther. Ideen er, at de skal bruge deres erfaring til, at støtte op om hele årgangen på og uden for banen,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce