Annonce
Sport

U17: Vanvidskvarter grundlagde stor VFF-sejr

U17-træner Steven Lustü var tilfreds med holdet store udesejr over Kolding IF.Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF scorede vanvittige fem mål inden for 16 minutter i lørdagens kamp mod Kolding IF, som endte med at få en afklapsning på eget græs.

U17 Divisionen: Viborg FF er kommet glimrende fra land. Her til eftermiddag hentede holdet sin tredje sejr ud af tre mulige, da Kolding IF fik tæv - endda i Kolding.

VFF-træner Steven Lustü havde inden kampen en plan om, at de grønblusede skulle ud og styre opgøret, sætte sig på begivenhederne og ellers spille med stor tålmodighed, hvis nu det første mål skulle lade vente på sig.

De unge VFF-drenge kom dog hurtigt på tavlen, og derfra så de sig ikke tilbage. Faktisk fyrede de et vanvittigt kvarter af, hvor der kun gik 16 minutter mellem det første og det femte mål.

- Vi fik tingene til at lykkes i den periode. Vi ville gerne afsted over kanterne. August Rzepka, som blev kampens spiller, gjorde sammen med Søren Krog en fremragende indsats derude. Hver gang de blev sat op, så fik vi chancer ved at komme på kant og sparke på tværs. Der var vi effektive. Vi var virkelig dygtige i første halvleg, sagde Steven Lustü.

Gustav Kjær Feldt-Rasmussen kunne efter to brændte friløbere i kampens indledning sætte scoringen ind til 0-1, og bare fem minutter derefter var Mads Søttrup på pletten, da han blev spillet i dybden i venstresiden, og dernæst afdriblede målmanden indenom, inden han lagde den ind i tomt bur.

Bare fem minutter efter Søttrups dribletur fordoblede Feldt-Rasmussen sin måltotal, da han modtog en tværaflevering og satte kuglen op i nettaget. Fire minutter efter øgede Abdul Wahid Hanan til 0-4, da han efter et hjørnespark fik bolden i kassen, og bare to minutter senere kronede August Rzepka et fuldstændig vanvittigt VFF-kvarter, da han gjorde det til 0-5 på en flot omstilling, som VFF generelt havde stor succes med.

Viborg gik til pause med en føring på fem, men derefter begyndte de at slække på gashåndtaget, hvilket ærgrede cheftræneren.

- I anden halvleg begyndte vi at skifte lidt, da vi gerne vil se lidt andre spillere. Der var jeg lidt skuffet over, at vi sænkede niveauet, og ikke bare knuste dem. Vi døede lidt på fysikken, og sænkede intensiteten. Det gjorde, at de fik lidt spil og momentum, sagde Steven Lustü.

Anden halvleg var noget mere lige, og Kolding fik da også reduceret. Slutteligt fik Abdul Wahid Hanan scoret sit andet mål i opgøret, da han med et køligt lob sendte læderet ind bag en sagesløs Kolding-keeper for sjette gang i kampen. En afslutning der fik en kommentar med på vejen fra en begejstret træner.

- Det var virkelig konge lavet. Simpelthen.

Med sejren har VFF fortsat maksimum point i ligaen. Kun B93 og AC Horsens kan tangere en sæsonstart med tre sejre i tre kampe.

Kolding IF - Viborg FF 1-6 (0-5)

Fodbold, U17-divisionen, drenge

Mål: 0-1 Gustav Kjær Feldt-Rasmussen (25.), 0-2 Mads Søttrup (30.), 0-3 Gustav Kjær Feldt-Rasmussen (35.), 0-4 Abdul Wahid Hanan (39.), 0-5 August Rzepka (41.), 1-5 Anton Regnold Bach Knudsen (54.), 1-6 Abdul Wahid Hanan (81.)

Advarsler: VFF 2

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce