Annonce
Viborg FF

U17: VFF sejrer stort i målorgie

Steven Lustü kunne igen glæde sig over, at hans mandskab hev alle tre point i et U17-divisionsopgør. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF's U17-drenge fik tre forventelige point, da de på udebane slog Slagelse med 5-2.

Slagelse: I sidste uge hev Viborg FF's U17-drenge alle tre point i topkampen mod B93. Så det var selvsagt et hold spækket med selvtillid, som gik ind til søndagens opgør mod Slagelse, som gør sig i den tungere ende af tabellen.

Og de grønblusede kom da også flyvende ud af starthullerne. Der var ikke spillet mange sekunder før August Rzepka efter et hjørnespark fik bolden i kassen, og mindre end et kvarter senere udbyggede Anders Rousing Boe Nielsen føringen til 2-0. Det var tydeligt, at VFF var markant dygtigere end deres sjællandske modstander.

- Men så begyndte vi at glemme taktikken lidt. Vi vidste, at de ville spille på omstillingerne, og jeg er ærgerlig over, at vi tillod dem at gøre det. Vi stod og kogte lidt, og pludselig fik de en friløber, som de scorede på, sagde VFF-træner, Steven Lustü, med henvisning til Slagelses reducering efter 23 minutters spil.

VFF slog igen med det samme, da Søren Krog, som i øvrigt drev gæk med Slagelse-drengene kampen igennem, scorede efter en god aktion. Kløverdrengene kunne dermed gå til pause foran med to.

- I pausen fortalte jeg gutterne, at ville vi have noget med herfra, så skulle vi holde niveauet. Desværre blev vi ukoncentrerede, og de fik scoret til 3-2. Kampen stod og vippede, og de havde bare brug for en enkelt fejl mere fra vores side, så de kunne komme på 3-3, fortalte Lustü.

Det skete dog ikke Martin Huldahl headede en bold i kassen fra bagerste stolpe, og så knækkede kampen. VFF sad på resten af opgøret, og til sidst kunne Julius Brix Valim lukke og slukke med sit mål til 5-2.

Trods sejren var der ikke lutter tilfredshed at spore hos cheftræneren, som især syntes, at der til tider manglede koncentration og fokus. Dog kunne han glæde sig over, at de grønblusede noterede sig for hele fem forskellige målscorer.

- Det er en fornøjelse at have de her drenge. De bidrager med alt det, de har lært. Vi spiller generelt med høj selvtillid og en høj succesrate. Og det gør så også, at mange byder ind på målscorertavlen. Det er fedt at se.

I næste weekend gælder det AC Horsens, som ligeledes er at finde i toppen af rækken. De ligger nummer to - to point foran Viborg FF, som har spillet to kampe mere end de gule kolleger.

Slagelse - Viborg FF 2-5 (1-3)

Fodbold, U17-divisionen, herrer

Mål: 0-1 August Rzepka (1.), 0-2 Anders Rousing Boe Nielsen (15.), 1-2 Magnus Ettrup (23.), 1-3 Søren Ebdrup Krog (29.), 2-3 Philip Nielsen (60.), 2-4 Martin Staghøj Huldahl (67.), 2-5 Julius Brix Valim (78.)

Gule kort: 1 Slagelse, 0 VFF

Kampens spiller: Anders Rousing Boe Nielsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce