Annonce
Viborg HK

U19-piger skuffer på hjemmebane - men er tilfredse med indsatsen i ligaen

Julie Thinggaard og holdkammeraterne på Viborg HK's U19-ligahold holder jul på en fjerdeplads. Arkivfoto: Johnny Pedersen.
Viborg HK's bedste U19-piger hænger på i den bedste halvdel af ligaen trods en skuffelse i den sidste kamp inden jul. Lørdag blev det uafgjort 23-23 mod Randers HK på hjemmebane.
Annonce

U19-piger, 1. division: - Den skulle vi have vundet.

Sådan lød reaktionen fra Viborg HK's træner Mads Bendixen efter lørdagens remis mod Randers HK på hjemmebane i U19 ligaen for piger.

- Vi var generelt slet ikke klar i forsvaret, hvor jeg både savnede tacklinger, bevægelse og vildskab. Vi tabte for mange dueller, hvor Randers-spillerne blev skubbet videre i stedet for stoppet af en tackling. Særligt to spillere havde vi svært ved at holde, sagde Mads Bendixen.

Viborg HK var ellers foran med fire-fem mål på et tidspunkt i første halvleg, men Randers HK, som ligger nummer syv i ligaen, kom tilbage, og i anden halvleg var det tæt hele vejen.

Viborg HK havde mulighederne for at hive sejren hjem, men brændte blandt andet et straffekast i slutfasen.

Annonce

Har brugt 17 spillere

Viborg HK's U19-piger holder dermed jul på en fjerdeplads i ligaen, og generelt er Mads Bendixen vældig fint tilfreds med præstationerne, som blandt andet har budt på en uafgjort kamp mod Horsens HK, som i sidste sæson var med blandt de fire hold til DM-finalestævnet på U18-niveau.

- Vi ligger nummer fire, men alligevel kan vi godt tillade os at være ærgerlige over, at vi ikke er placeret lidt højere i tabellen. Det tyder på, at det er gået rigtig godt sportsligt.

- Vi har 18 piger i truppen, og 17 af dem har været i kamp på førsteholdet, mens én har været skadet. Vi har en flok spillere, som alle viser træningsflid og engagement, men det kan være svært at bruge dem alle, sagde Mads Bendixen, som fortæller, at nogle af spillerne bliver udfordret på forskellige hold.

- Efter jul spiller vores U19-andethold i 2. division, og så er der også 2. divionsholdet på seniorniveau, som vi har nogle rigtig fine træninger med.

- Nu glæder vi os til julepausen, og så er vi klar til at give den en skalle mere, sagde Mads Bendixen.

Viborg HK - Randers HK 23-23 (14-12)

Håndbold, U19-piger, ligaen

Mål VHK: Thilde Frandsen 7, Marianne Haugsted 5, Anne Ziegler 3, Julie Thinggaard 2, Caroline Højer 2, Emma Mark 2, Sissel Hansen 1, Ida Jochumsen 1

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Viborg

Tre initiativrige idrætsforeninger dyster om hæderspris - læs portrætter af klubberne her

Viborg HK For abonnenter

Tog det store skridt på samme tid - nu fører de an på hver deres tophold

Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Annonce