Annonce
Sport

Unge VFF'ere var på vej mod sejren: Nu skal pokalfinale spilles helt om

Kampen startet helt forfra, når VFF og Silkeborg mødes igen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF's træner Jakob Mouritsen synes ikke, at det er den optimale løsning, at pokalfinalen skal spilles om.

Pokalfinale, fodbold: Onsdag aften var Viborg FF´s unge U19-spillere godt på vej mod sejren i pokalfinalen mod Silkeborg IF. Med lidt over en time spillet førte VFF 2-1, men det blev ikke til en pokaltriumf.

Ikke fordi Silkeborg scorede yderligere, men fordi kampens dommer valgte at afbryde kampen grundet torden og lyn med 26 minutter tilbage. Da uvejret ikke stoppede, valgte kampens dommer at aflyse kampen. Der blev i første omgang ikke meldt noget ud om, hvad der efterfølgende ville ske.

Torsdag morgen fik de to klubber så besked om, at kampen skal spilles om. Det har DBU Jyllands disciplinærudvalg besluttet. De to hold starter altså fra nul igen i en kamp, som skal spilles på torsdag klokken 17.30 på Kirkebækvej. Det fortæller VFF´s træner, Jakob Mouritsen, som ikke er helt glad for beslutningen.

- Uanset hvad beslutningen havde været, havde det ikke været optimalt. Det mest fair havde nok været at spille de resterende minutter, så vi er da ramt lidt på retfærdigheden, siger træneren.

DBU Jylland kan sagtens forstå VFF´s ærgrelse, men siger, at det er normal procedure at spille kampe om i disse situationer.

Jakob mouritsen er ikke helt tilfreds med beslutningen.

Kan få konsekvenser

Kampen, som altså skal spilles torsdag klokken 17.30, var ikke en del af planerne hos Viborg FF's U19-hold. Derfor kan det muligvis være et noget andet hold, som Jacob Mouritsen sender på banen i næste uge.

- Det kan få store konsekvenser for vores hold. Flere af spillerne havde planlagt at have fodboldfri, så nu må vi se, hvem der står til rådighed, og hvem der har planlagt noget andet. Det finder vi ud af i aften (torsdag aften, red.), siger træneren.

Han glæder sig dog over, at man nu har en uge til at forberede sig på kampen, så det fysiske aspekt i hvert fald ikke kommer til at spille nogen rolle. Hvilke spillere, der så er til rådighed, bliver spændende at se.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce