Annonce
112

Ubeboet hus brændte ned i løbet af natten: Kunne se ildskæret 6-8 kilometer væk

Kort før klokken ét natten til mandag blev brandvæsenet kaldt ud til en landejendom ved Skinderup mellem Møldrup og Ulbjerg. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
En ubeboet landejendom brød natten til mandag i brand. Allerede da brandfolkene ankom til ejendommen, var den fuldt overtændt, og lyset fra flammerne kunne ses på mange kilometers afstand.
Annonce

Skinderup: Natfriske brandfolk har lige siden klokken ét natten til mandag og frem til morgenstunden arbejdet på at slukke en stor brand i et hus mellem Ulbjerg og Møldrup.

Alarmen lød klokken 00.57, og allerede på vejen til landejendommen, som ligger på Rækkeborgvej ved Skinderup, kunne brandmændene se flammernes skær.

- Allerede 6-8 kilometer, før vi var fremme, kunne vi se ildskæret fra bygningen, og da vi kom frem, var den fuldt overtændt. Det vil sige, at hele taget var brændt væk, og der var ild i samtlige rum i stuehuset, siger indsatsleder Anders Dahl Jensen fra Midtjysk Brand og Redning mandag morgen.

Ifølge brandvæsenets oplysninger, bor der ingen personer på adressen, og der har dermed ikke været fare for hverken mennesker eller dyr ved branden.

Annonce

Der er intet tilbage

Bag stuehuset, som flammerne raserede, ligger der nogle staldbygninger, som hurtigt blev sikret, og som dermed heller ikke var i fare.

Anders Dahl Jensen tør ikke gætte på, hvad der kan have været skyld i branden, men har fortæller, at politiet i løbet af mandag vil efterforske sagen.

Da folkebladet talte med indsatslederen klokken 7.30, forventede han, at slukningsarbejdet ville være helt afsluttet inden for en halv eller en hel time. Her var meldingen fra brandvæsenet også, at der ikke foreløbig kommer til at bo mennesker i landejendommen igen.

- Der er intet tilbage, siger Anders Dahl Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Måske kan vi nå at redde landsbyerne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce