Annonce
Rundt om Viborg

Ud af respiratoren: Corona-ramt er i bedring

Richard Riisgaard gennemførte tidligere i år 30 kilometer-ruten til Wasa-løbet. Privatfoto

Kjeldbjerg: Den 71-årige Richard Riisgaaard fra Kjeldbjerg var et af de første kendte alvorligt syge ofre for corona-sygdommen Covid 19 på Viborg-egnen. Som tidligere omtalt i Viborg Stifts Folkeblad har han ligget kritisk syg på intensivafdelingen på sygehuset i Viborg.

Nu lyder meldingen heldigvis på, at Richard Riisgaard er i bedring. Ifølge Skive Folkeblad er han igen ved bevidsthed og i stand til at kommunikere med sin familie, og på intensivafdelingen vil man nu tage ham helt ud af respiratoren. Der er derfor udsigt til, at han kan blive flyttet væk fra intensiv og over på en anden afdeling i takt med, at han får det bedre.

Richard Riisgaard er i god form. Han har for nylig gennemført 30 kilometer-ruten til Wasa-løbet, men lider også af lungesygdommen KOL, og han blev altså særdeles hårdt ramt af virus-sygdommen. Undervejs har hans familie appelleret til, at man tager restriktionerne mod smitte med sygdommen alvorligt, fordi familien selv har oplevet, hvor farlig en sygdom, der er tale om.

Hans datter Anne Riisgaard fortæller til Skive Folkeblad, at Richard Riisgaard i weekenden var i stand til at hæve sin højre hånd og knytte sin næve i forbindelse med et facetime-opkald. Det tager familien som et tegn på, at han selv er klar over, hvor hård en kamp, han har kæmpet. Personalet på sygehuset har påpeget, at hans gode fysiske form har været en afgørende faktor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Viborg-politiker om hospitals-ballade: - Det er ikke længere normalt, så nu må regionsrådsformand gribe ind

Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Viborg FF

Så er hele truppen på plads - Tottenham-målmand spiller sæsonen færdig i Viborg

Viborg FF For abonnenter

En Viborg-dreng vender hjem iført Skive-trøjen

Viborg FF For abonnenter

Tv og sponsorer holder hånden under 1. division

Annonce