Annonce
Viborg

Trafikfarlige skoleveje driller: Udbud af skolebuskørsel trukket tilbage

Skolebuskørslen i Viborg Kommune skulle have været i udbud nu, men fejl i udbudsmatarialet har betydet, at det er trukket tilbage.
Skolebuskørslen i Viborg Kommune skulle have været sendt i udbud, men fejl i bilag betyder, at det er trukket tilbage.

Viborg: Blandt andet ændrede vurderinger af trafikfarligheden på skolevejene i Viborg Kommune har betydet, at det udbudsmateriale, som kommunen har sendt ud, er behæftet med fejl.

Udbuddet er nu trukket tilbage, og det er i skrivende stund uvist, hvornår det kommer på plads.

Det betyder, at der i hvert fald ikke tegnes ny kontrakt med virkning fra august, som planen egentlig var. I øjeblikket står Terndrup Busser for skolebuskørslen, som i kommunalt sprog også kaldes "borgerrettet kørsel", idet den ligeledes omfatter blandt andet specialskolekørsel, specialkørsel til dag- og klubtilbud samt kørsel af borgere til dagcentre og genoptræning.

- Det er vigtigt, at de selskaber, som vil afgive bud, også har de helt rigtige oplysninger, og der har altså været fejl i nogle af de bilag, som vi har sendt ud. Derfor er der ikke andet at gøre end at trækket udbuddet tilbage, siger Benedicte Wriedt, chef for sekretariat og facility management i Viborg Kommune.

I denne uge tager kommunen stilling til, hvornår den forventer at sende kørslen i udbud igen. Det kan være om et halvt år, et helt år eller måske endda længere, oplyser Benedicte Wriedt.

Kommunen vil ligeledes forhandle med Terndrup Busser om en forlængelse af den kontrakt, som selskabet har med Viborg Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce