Annonce
Sport

Uden for komfortzonen - Viborg HK's spillere var modeller for en dag

Det var en anderledes dag for Viborg HK's spillere, som skulle optræde modeller til en fotosession. Foto: Morten Pedersen
Viborg HK's spillere var på en meget anderledes opgave, da de fredag skulle optræde som fotomodeller på det billedmateriale, som skal tegne klubbens ansigt udadtil.

Viborg: En håndboldspiller i en topklub som Viborg HK forbereder sig normalt rigtig grundigt på de opgaver, som venter.

Man skal være veludhvilet og have spist det rigtige inden man møder til træning og kamp, og beder træneren en om at se video og nærstudere modstandere, så gør man det.

Men når opgaven lyder på at smile til kameraet og vise den rette attitude, så kan man godt tage lidt lettere på forberedelsen.

- Jeg har stadig fået en god morgenmad, men ellers har jeg faktisk ikke rigtig forberedt mig, sagde venstrefløjen Amalie Grøn og manede derfor effektivt journalistens forudindtagede idé om, at spillerne havde været tidligt oppe for at ordne makeup eller nå et tidligt besøg hos frisøren, til jorden.

- Vi vil gerne have et fedt billede, når det skal op og hænge i hallen, men ellers er det jo mest bare sjovt at prøve, men det skal også bare blive et godt billede. Det kan godt være lidt påtaget, når man står der, men det er jo bare gøre det, for jeg vil i hvert fald godt vise en god attitude, sagde nyindkøbte Laura Damgaard med et smil.

Både hun og Amalie Grøn foretrækker dog at blive foreviget uden, at de for alvor opdager det.

- Sådan noget her er et godt stykke fra min komfortzone - det er slet ikke det samme som at spille håndbold, sagde fløjspilleren, som føler, at det er ret specielt pludselig at stå alene foran kameraet. Jeg er mest typen, som bedst kan lide at dele opmærksomheden med andre. Specielt når det er sådan noget her, hvor jeg ikke føler mig helt tryg

- Jeg er nok mest til, at jeg ikke opdager, at der bliver taget billeder, så det er ret anderledes, at jeg skal stå og tænke over, hvordan jeg ser ud, sagde Amalie Grøn.

Laura Damgaard så det også som en anderledes opgave.

- Sådan noget her er bestemt ikke noget, som jeg er vant til at beskæftige mig med. Det er udfordrende at stå og posere. Jeg har det ikke så nemt med det, men det skal jo gøres, sagde hun.

De to VHK'ere mener også, at netop en dag, hvor de fleste spillere er på gyngende grund giver noget til holdet.

- Det er godt, at vi kan grine lidt med hinanden. Det er dog især når billederne kommer, og vi kan se, at der er nogen, der ser lidt sjov ud - så hygger vi os med det.

For nogle af spillerne var det en anderledes udfordring at skulle posere for kameraet, og det bragte masser af smil frem. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce