Annonce
Viborg FF

Udmelding til fodboldfolket - stadig planen at spille Superligaen og 1. division til ende

Det ser ud til, at Viborg FF stadig kan komme i kamp i denne sæson. Arkivfoto: Morten Dueholm
På trods af den seneste udmelding fra regeringen ser det stadig ud til, at der kan være fodbold til folket fra maj. Ikke på stadion - men på tv.
Annonce

Viborg: Mens Viborg HK's spillere tidligere på tirsdagen kunne gå på sommerferie med en bronzemedalje og en europæisk medalje, da DHF afsluttede håndboldsæsonen, så ser det ud til, at spillerne hos Viborg FF fortsat skal holde sig skarpe til sæsonafslutningen.

Divisionsforeningen har tirsdag holdt møde, og i en pressemeddelelse slås det fast, at planen stadig er at afvikle de resterende kampe i denne sæson - dog uden tilskuere.

- Myndighederne har lavet en plan for langsom genåbning af Danmark, og den plan indretter vi selvfølgelig den professionelle klubfodbold efter. Mange klubber har haft hjemsendt ansatte – både spillere og øvrigt personale - men en del klubber er allerede begyndt med træning i mindre grupper. Det kommer gradvist til at blive forøget, og så kan vi forsvarligt begynde at afvikle kampe igen i anden halvdel af maj, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Der arbejdes med tre scenarier. Alle tre scenarier giver klubberne en opstartsperiode til fysisk genopbygning. Det mest optimistiske scenarie betyder, at den første runde kan afvikles den 17. maj, mens de alternative startdatoer er den 24. maj og den 31. maj. Uanset hvad er det dog planen, at alle kampe i både Superligaen, 1. division og i pokalturneringen skal afvikles uden tilskuere - og afsluttes inden udgangen af juli.

Derefter er det planen, at den nye sæson begynder til september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce