Annonce
Viborg

Omfattende program for sommeraktiviteter klar: Børn og unge kan se frem til en travl sommer

Mads Panny, kulturudvalgsformand, og Morten Erfurth fra Viborg Idrætsråd. Foto: Morten Pedersen
Viborg Kommune har på kort tid sammensat en ordentlig gryderet, der skal komme børn og unge til gavn hen over sommeren.
Annonce

Viborg: Børn og unge i Viborg Kommune behøver ikke slide deres spillemaskiner, computere eller mobiltelefon op i løbet af sommerferien, hvis de vil få tiden til at gå.

For ikke så længe siden fik Viborg Kommune en uventet sommergave fra Folketinget, der havde et ønske om, at børn og unge, der måske ikke skal på de store rejser med forældrene, skal forsødes lidt oven på alt bøvlet med corona-krisen.

200 millioner kroner blev fordelt. 3,8 af millionerne havnede i Viborg, og så fik de kreative og praktiske medarbejdere i børn- og ungeforvaltningen og i kulturforvaltningen ellers travlt med at kreere en ordentlig gryderet, så der bliver noget at vælge imellem.

Programmet er klart - men det opdateres løbende - og det er omfattende.

-  Der er en del børn, der har haft det hårdt under corona-tiden, og som nu kan se frem til at få en lidt sjovere sommer. Derfor er det rigtig dejligt, at vi har modtaget en pose penge, så vi er i stand til at tilbyde kommunens børn en lang række gode oplevelser, fortæller Per Møller Jensen, formand for børne- og ungdomsudvalget i Viborg Kommune.


Derfor er det rigtig dejligt, at vi har modtaget en pose penge, så vi er i stand til at tilbyde kommunens børn en lang række gode oplevelser,

Per Møller Jensen, formand for børne- og ungdomsudvalget.


Annonce

Samarbejde

Ganske vist har kommunens folk været de vigtigste i den kommandocentral, der har planlagt de foreløbige arrangementer, men de er fundet frem i samarbejde med blandt andet ungdomsskolen og klubberne, folkeskolerne og fritidsvejlederne, Viborg Idrætsråd, Game, Viborg Museum, Energimuseet, Viborg Svømmehal og Vestbadet, Skovgaard Museet, Viborg Kunsthal, Boligselskabernes Fællessekretariat, Mønsted Kalkgruber, Viborg Bibliotekerne, Bus (FDF og spejdere).

Da tiden til planlægning har været kort, vil programmet som nævnt blive opdateret hen over sommeren. De første aktiviteter begynder på mandag - den første rigtige feriedag for skolebørnene.

hjemmesiden kan man finde programmet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce