Annonce
Viborg

Udsolgt Fyrværkeri Festival udvider med ekstra dag

Når Fyrværkeri Festival vender tilbage i 2021, bliver det med en ekstra dag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Når Fyrværkeri Festival 2021 løber af stablen, bliver det for første gang ikke kun én, men hele to dage med musik og fest på Dyrskuepladsen. 17.000 fredagsbilletter kommer til salg, og sælger de også ud, fortsætter konceptet de efterfølgende år.
Annonce

Viborg: Fyrværkeri Festival har i sine ni år - først i Ulstrup, så i Bjerringbro og nu i Viborg - altid været en endagsfestival. Men nu udvider man med en ekstra dag.

- Vi skylder jo en fest for den manglende Fyrværkeri Festival i 2020, og derudover vil vi bare gerne sige tusind tak til alle dem, som har valgt at beholde deres billetter, siger festivalarrangør Mikael Andersen og fortsætter:

- Den bedste måde, vi kender at sige tak på er ved at holde endnu en fest, og det bliver altså stort.

Valget om at udvide er truffet for at imødekomme den enorme efterspørgsel på næste års festival. Og foruden lørdag den 29. august vil der altså også være fest for op mod 17.000 mennesker på Dyrskuepladsen dagen før, fredag den 28. august 2021.

Har man ikke fået billet, men vil gerne med alligevel, kan man altså håbe på at få en billet til fredagens koncerter. Har man allerede en lørdagsbillet, skal fredagsbilletten tilkøbes.

Hvordan fredagens musikprogram kommer til at se ud, er arrangørerne endnu ikke klar til at melde ud. Men Mikael Andersen fortæller dog, at det bliver tre "kæmpestore navne", han mener, vil falde i god smag hos festivalens publikum.

Annonce

Få refusioner

Fyrværkeri Festivals 10 års jubilæumsfest, der skulle have været holdt i august i år, er som bekendt rykket til 2021 som følge af regeringens tiltag for at mindske smittespredningen af corona-virus.

Arrangørerne bag festivalen satte straks gang i flere planer vedrørende de billetter, som allerede var solgt. I sidste uge åbnede man for valget mellem at beholde billetterne, der automatisk gælder til næste års festival om lørdagen, eller at få dem refunderet.

- Langt de fleste har valgt at beholde deres billetter til 2021, og det er vi så glade for. Faktisk er der kun cirka 300 billetter, der skal refunderes indtil videre, siger Mikael Andersen og nævner, at ventelisten på billetter til næste år er "eksploderet".

- Så vi forventer også, at festivalen stadig vil være udsolgt, når refunderingsperioden slutter.

Annonce

Forsalg

- Vi er glade, og vi glæder os rigtig meget til arbejdet, der nu venter med at udvide festivalen med en ekstra dag, fortæller Mikael Andersen, som desuden forventer, at lørdagens musikprogram vil være det samme, som det skulle have været i 2020.

Som en ekstra tak til alle dem, der har valgt at beholde deres billet fra dette års aflyste festival, åbner man et forslag af fredagsbilletter allerede den 28. august 2020.

- Vi har valgt at starte med "pre-sale" til vores allerede fantastiske publikum for at sige ekstra tak. Uden vores publikum er der ingen festival, så de fortjener en god pris, siger Mikael Andersen.

Den gode pris er 279 kroner; 120 kroner lavere end den, resten af befolkningen kan købe billetter til dagen efter, den 29. august.

- Hvis vi får udsolgt til vores koncerter fredag, så er fyrværkerifestivalen i fremtiden også en to-dages festival, siger arrangøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce