Annonce
Rundt om Viborg

Udsolgt til sejlerforedrag på fire dage

Emil Erichsen holder foredrag i Rødding dagen efter,at TV2-programmet "Kurs mod fjerne kyster" har premiere på fjerde og sidste sæson. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Rødding: Rødding kan tage imod en populær foredragsholder, når sejleren og tv-manden Emil Erichsen onsdag den 1. februar holder foredraget "Det blev noget med at sejle" i Røddinghus.

Da foredraget blev annonceret i efteråret, gik der bare fire dage, før initiativtagerne kunne melde alt udsolgt, så man må sige, at arrangørerne - fire lokale borgere fra byen - så rigtigt, da de inviterede Emil Erichsen til Rødding.

- Vi havde gennem længere tid haft Emil Erichsen i kikkerten til et foredrag i Rødding. Det er først for ganske nyligt, at Emili er begyndt at holde foredrag ligesom sin far Mikkel Beha, og vi er stolte af at kunne præsentere ham i Rødding dagen efter, at næste sæson af "Kurs mod fjerne kyster" har premiere på TV2, siger Martin B. Nielsen.

- Rødding er en by i udvikling med rigtig mange ildsjæle, og det glæder os, at vi kan føje dette arrangement til rækken af de mange tiltag og tilbud, der er i byen, tilføjer han.

og få den signeret.

Annonce

Hele Danmark med

I foredraget vil Emil Erichsen fortælle om de oplevelser og erfaringer, han har fået ud af at rejse med skibet "Havana". Han vil tage deltagerne med u i den store verden, men vil også komme ind på, hvordan det har været at medvirke i tv-programmet og at have hele Danmark med sig på eventyr.

Emil Erichsen er den tredje generation af globetrottere. Både hans far Mikkel Beha og hans bedstefar Troels Kløvedal sejlede rundt på verdenshavene og tog danskere med på rejsen i form af bøger og tv-programmer. Efter foredraget kan man købe den nye bog "Hej far kære Emil - tanker fra en halv jordomsejling med Havana", som Emil Erichsen har skrevet sammen med sin søn, Emil Midé Erichsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bedre natur kræver et langt sejt træk

Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce