Annonce
Rundt om Viborg

Udsolgt: Virtuel vinsmagning er et hit

Jens Skovgaard Pedersen holder virtuel vinsmagning. Arkivfoto: Morten Dueholm
Æblevin-producenten har inviteret til virtuel vinsmagning, hvor man selv smager med derhjemme, og melder om alt udsolgt.
Annonce

Hammershøj: Frugtvineriet Cold Hand Winery, der ligger i Læsten øst for Hammershøj, er som så mange andre virksomheder også påvirket af corona-nedlukningen. Til gengæld forsøger man sig med de digitale muligheder, og frugtvineriet kan melde om stor succes med en virtuel vinsmagning, som man har planlagt.

På torsdag den 9. april holder indehaver Jens Skovgaard Pedersen det, som vineriet selv kalder for Danmarks største virtuelle påske-vinsmagning. På Facebook og Instagram vil han fra klokken 20 til 21 prøvesmage sine egne vine og fortælle om dem.

Det kunne lyde som en lidt tam affære for tilhørerne, men det bliver det langt fra for alle, for vineriet har på forhånd solgt smagepakker, som er blevet sendt til dem, der har været hurtige til at bestille. Så kan man derhjemme - på god afstand fra hinanden - holde en prøvesmagning for to eller tre personer og smage seks af vineriets vine samt en stribe snacks.

Annonce

Melder alt udsolgt

Skulle man få lyst til at være med, så er det desværre for sent at bestille en vinsmagningskasse. Cold Hand Winery måtte søndag melde ud, at der var alt udsolgt af smagepakker, men det er selvfølgelig alligevel muligt for alle at følge med i, hvad Jens Skovgaard Pedersen fortæller om vinene.

"Vi er simpelthen så overvældet over opbakningen til vores virtuelle vinsmagning på torsdag," skriver Cold Hand Winery og lover flere virtuelle events, hvis coronatiden trækker ud.

Cold Hand Winery laver primært sin vin og spiritus af æblesaft, som først er blevet koncentreret ved hjælp af en nedfrysning og efterfølgende optøning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Navne

Loge-bror i imponerende 50 år

Annonce