Annonce
Kultur

Udsolgte Niels Hausgaard-shows igen påvirket af corona: Fordeling foregår efter først til mølle-princippet

Tinghallen må kun lukke 500 gæster ind til hvert Niels Hausgaard-show, så 1700 billetkøbere må vente til marts. Foto: Annelene Petersen/Ritzau Scanpix
Niels Hausgaard kommer til Viborg senere på måneden som planlagt, men 1700 billetkøbere må vente til marts med at se trubaduren i Tinghallen.

Viborg: Corona-krisen har flyttet, udskudt og aflyst et væld af kulturelle arrangementer. Og i Tinghallen fortsætter arbejdet, efter regeringen valgte at forlænge forsamlingsforbuddet på 500 personer fra 1. september og frem til 31. oktober.

De to "Du ved, hvad jeg mener..."-shows med Niels Hausgaard, der først blev flyttet fra slutningen af marts til september og oktober, er igen påvirket.


Annonce

De 500 hurtigste billetkøbere til hvert show fik gode nyheder i indbakken, for fordelingen foregår efter først til mølle-princippet.


Tinghallen havde udsolgt de to shows, og godt 4400 gæster så altså frem til en underholdende aften med trubaduren fra Vendsyssel. Men de modtog tirsdag alle en mail.

De 500 hurtigste billetkøbere til hvert show fik gode nyheder i indbakken, for fordelingen foregår efter først til mølle-princippet. De gæster skal "blot beholde deres billetter og møde op til showet".

De resterende 1700 har fået tilbuddet om en billet, der gælder til marts 2021. Det store "men" er, at det ikke er til showet "Du ved, hvad jeg mener...", men til Niels Hausgaards helt nye "Bides hestene?".

Gæsterne, som har fået billet til næste års show, kan naturligvis også få pengene tilbage igen, såfremt det er det, man ønsker. Alle detaljer heromkring fremgår af mailen.

Tinghallen slutter sidstnævnte mail med at beklage ulejligheden, "men [vi] håber samtidig på forståelse i denne svære tid".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce