Annonce
Viborg

Udvalg har været i arbejdstøjet - lokale ungdomshåndboldhold placeret i ligaen eller 1. division

Viborg FH har i den kommende sæson hold med i 1. division på både U19 og U17-niveau. Arkivfoto: Danni Kristensen
Annonce

Håndbold: Meget er anderledes i forhold til den håndboldsæson, som snart skal kastes i gang for rigtig mange ungdomshold.

Denne tid plejer at byde på vigtige kvalifikationskampe, hvor ambitionerne om en plads i ligaen eller en speciel division skal jagtes, allerede inden sæsonen er særlig gammel.

Men i år har det været op til et såkaldt seedningsudvalg at placere holdene på de forskellige niveauer.

En fremgangsmåde, som flere lokale ungdomstrænere har hyldet.

Og udvalgets arbejde er ved at være udført.

Viborg FH havde søgt om at komme i ligaen, men udvalget fandt ikke plads i den bedste række til U19-holdet, der er placeret i 1. division. Derimod er Bjerringbro repræsenteret med et hold i både ligaen og 1. division.

Også U17-drengene fra Viborg FH er endt i 1. division med det bedste af klubbens hold. Holdet er seedet som samlet nummer ni i 1. division, der i alt har deltagelse af 20 klubber.

På pigesiden er Viborg HK kommet med i U19-ligaen igen i den kommende sæson. Holdet klarede sig flot i den række sidste år, og skal forsøge at leve op til det igen. VHK er seedet som nummer fire - så kan holdet overstige forventningerne kan der måske komme DM-metal til VHK.

På U17-niveau er Viborg HK's piger seedet som nummer 11 i 1. division, og skal altså oppe sig gevaldigt, hvis holdet skal nå igennem nåleøjet og kvalificere sig til ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce