Annonce
Bjerringbro

Udvalget sagde ja til A-klassetilbud

Udvalgsformand hos Børne & Ungdomsudvalget, Per Møller Jensen glæder sig over at man kan fordele A-klasserne på to skoler i kommunen. Arkivfoto

Bjerringbro: Det var et enigt Børne- og Ungdomsudvalg, der tirsdag vedtog, at der etableres et parallelt A-klassetilbud på Egeskovskolen allerede fra efteråret.

Udvalget valgte også at tage hensyn til de ønsker, der lå i høringsvarene som at engangsudgiften på 450.000 kroner til kompetenceudvikling af personalet samt garanti for dækning af eventuel ufinansierede personaleomkostninger på Egeskovskolen dækkes.

Desuden sagde udvalget også ja til at finansiere eventuelle ikke kompenserede personaleomkostninger i forbindelse med opstarten inden for rammen på skoleområdet.

Udvalgsformand, Per Møller Jensen (A) er tilfreds med beslutningen, der kommer til at fjerne det store pres af elever på Vestervang Skole.

- Vi har også længe haft et ønske om, at der skulle være A-klasser på to skoler i kommunen, og at det blev Egeskovskolen skyldes dels den kompetence, de allerede har på Bjerringbro-skolen, men også de lokale overvejelser om sammenlægning af Egeskov- og Bøgeskovskolen, der allerede arbejdes med - og som vi nu gradvis er ved at være en del af, siger Per Møller Jensen.

Med beslutningen om at oprette A-klaser på Egeskovskolen vil der i løbet af de næste år blive tilført godt 45 elever til Egeskovskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce