Annonce
Bjerringbro

Udvider i Viborg: ABC Teltudlejning køber konkurrent

I denne uge overtog Søren Mølgård, der er indehaver af ABC Teltudlejning i Bjerringbro Party Telte Viborg, der altså nu lukker. Foto: Morten Pedersen
Lokal virksomhed vækster trods hårde tide på grund af corona.
Annonce

Bjerringbro/Viborg: - Nogen bygger læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Sådan siger ejer af ABC Teltudlejning i Bjerringbro, Søren Mølgård, da han bliver spurgt om, hvordan han kan finde på at købe en virksomhed i denne tid, hvor indtjeningen i teltudlejningsbranchen ikke just er prangende.

Onsdag var han i Viborg, på Østenvinden 5, for at tømme Party Telte Viborgs lager. Forretningen har han overtaget efter, at han for en tre ugers tid siden blev kontaktet af nu forhenværende ejer Hans Nielsen, som spurgte om han var interesseret i at overtage forretningen.

- Han havde besluttet, at han ville af med forretningen, fordi han havde fået tilbudt et nyt arbejde, som ikke var foreneligt med at drive Party Telte Viborg, og selvom det var lidt et dårligt tidspunkt - så måtte vi bare slå til, siger Søren Mølgård, mens han bakser med at flytte noget af det opkøbte inventar.

Søren Mølgård har overtaget ABC telte efter sin far, og har arbejdet hårdt for at udvide firretningen. Foto: Morten Pedersen

Han har i et stykke tid haft en ambition om at udvide sin forretning til Viborg og allerede i 2018 købte han Midtjysk Festudlejning i Viborg, hvilket gjorde ABC Teltudlejning til en af de største spillere indenfor denne branche i det midtjyske.

Med overtagelsen af Party Telte Viborg  udvider Søren Mølgård blot endnu engang.

- Det er først og fremmest på privatudlejnings-delen, at Party Telte Viborg er stærk og har været en konkurent, og så har virksomheden noget rigtig godt materiel med gode kvalitetstelte, som er sammenlignelige med vores egne telte, forklarer Søren Mølgård.

Annonce

Fine stole og borde

Opkøbet betyder at virksomhedsadressen på Østenvinden 5 i Viborg lukker, men Søren Mølgård arbejder på at finde ledige lokaler et andet sted i Viborg, hvor ABC Teltudlejning kan have et showroom og udlevering.

Hans Nielsen har valgt at sælge Party Telte Viborg til Søren Mølgård, da han har fået tilbudt et nyt arbejde. Foto: Morten Pedersen

Med i købet følger godt 25 telte, hvor af mange af dem har plads til 150 personer.

- Vi har ikke købt service med, men til gengæld har Party Telte Viborg nogle rigtige fine stole og borde, som vi har købt med, fortæller Søren Mølgård, der har en forventning om, at opkøbet på sigt også betyder oprettelsen af endnu en stilling.

- Lige nu har vi, på grund af corona, ikke så meget at lave, eftersom de store begivenheder og fester her i foråret og sommer er aflyst, siger Søren Mølgård, som glæder sig til at man igen må holde store fester med med mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce